Aliaga'da Final Heyecani

Profesyonel lig için son viraja giren Aliagaspor FK, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) final müsabakasinda 11 Temmuz 2021 Pazar günü Kusadasispor ile karsi karsiya gelecek. Müsabakayi kazanan takim 3. Lige yükselecek.

Karsilasmaya sayili günler kala profesyonel lig hasretini sona erdirmek isteyen Aliaga’yi final heyecani sardi. Bu heyecana tüm kenti ortak etmek isteyen Aliaga Belediyesi ve Aliagaspor FK taraftar grubu Yeniçeriler, kentin muhtelif noktalarini sari siyah flamalar ile dev bayraklarla süsledi. Billboardlar ise ‘ULAS’alim Hedefe’ sloganlarinin yazili oldugu görsellerle donatildi.

Aliagaspor FK için son viraj kusadasispor

Sezona sampiyonluk parolasiyla baslayan Izmir’in güçlü temsilcisi Aliagaspor FK, mücadele ettigi 2.Bölge 2.Gruptan 10 puanla lider çikti. Çeyrek final müsabakasinda Buca Zafer Spor’u 2-0, yari finalde ise Ayvalikgücü Belediyespor’u penalti atislariyla 3-1 maglup ederek finale yükseldi. Aliagaspor FK, final müsabakasinda Kusadasispor’u maglup etmesi halinde kentin yillardir süren profesyonel lig özlemini sona erdirerek 2021 – 2022 futbol sezonunda Misli.com 3.Ligde mücadele edecek.

Müsabaka 11 Temmuz 2021 Pazar günü saat 17.30’da Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

Kaynak: İHA