Vefa Temel Açiklamasi 'Yeni Bir Sayfa Açiyorum'

Geçen sene yasadigi satalik sonrasi 6 ay sahalardan uzak kalan Bursaspor’un 19 yasindaki futbolcusu Vefa Temel, “Yeni bir sayfa açiyorum. Öncelikli hedefim, oynamak” ifadelerini kullandi.

Bursaspor’un genç oyuncusu Vefa Temel açiklamalarda bulundu. Özlüce Ibrahim Yazici Tesisleri’nde yapilan basin toplantisinda konusan 19 yasindaki futbolcu, sunlari söyledi: “Geçen sene uzun bir sakatlik yasadim. 6 ay sürdü. Ciddi bir sakatlikti. Ama bunu atlatmam lazimdi. Yeni bir sayfa açiyorum. Öncelikli hedeflerim, oynamak. Bu sene çok maç yapmak istiyorum. Idmanlar agir geçiyor. Ama bizim için gayet iyi. Herkes istekli. Hedefimiz büyük oldugu için çalismamiz lazim.”

“Efsane bizimle antrenmana çikiyor, daha ne isterim?”

Dünkü çalismada adalesinden sikinti yasayan Vefa Temel, ciddi bir seyinin olmadigini belirtirken, ‘Pablo Martin Batalla ile idman yapmak nasil bir duygu?’ Sorusuna su cevabi verdi: “Pablo Martin Batalla bizimle idmana çikiyor. Daha ne isteyebiliriz ki? Burada olmasi çok büyük önem tasiyor. Herkes ondan çok sey ögreniyor. Bu durumdan dolayi herkes mutlu. Efsane bizle antrenmana çikiyor. Elimden geldigince ondan bir seyler ögrenmek için çabaliyorum.”

Kaynak: İHA