Valilik Kupasi'nin Birincisi Turgutlu Belediyespor Oldu

Turgutlu Belediyespor Genç Kizlar Voleybol Takimi, Valilik Kupasi Kulüpler arasi Kiz ve Erkekler Voleybol Turnuvasi’nda rakiplerini eleyerek galibiyete ulasti. Öte yandan Yunusemre Belediyespor Kulübü Voleybol Takimi, turnuvayi ikincilikle tamamladi.

Turgutlu Belediyespor Genç Kizlar Voleybol Takimi, 22 takimin mücadele ettigi, Manisa Valiligi, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ve Voleybol Il Temsilciligi tarafindan düzenlenen Valilik Kupasi Kulüpler arasi Kiz ve Erkekler Voleybol Turnuvasi’nda Turgutlu’yu basariyla temsil etti. Manisa Atatürk Spor Salonu ve Çok Amaçli Spor Salonu’nda 16-30 Haziran tarihlerinde oynanan müsabakalar sonucunda Turgutlu Belediyespor Genç Kizlar Voleybol Takimi rakiplerini bir bir yenerek Genç Kizlar kategorisinde birincilik ipini gögüsledi.

Turnuva sonunda Çok Amaçli Spor Salonunda düzenlenen ödül töreninde Turgutlu Belediyespor Genç Kizlar Voleybol Takimi oyunculari ve teknik ekibine madalya ve kupalari Ataspor Kulübü Baskani Hasan Uygun tarafindan verildi.

Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi ve Belediyespor Asbaskani Firat Honaz, “Genç Kizlar Voleybol Takimimizi elde ettikleri galibiyetten dolayi tebrik ediyorum. Takimimizin Turgutlu’muzu basariyla temsil ettikleri bu turnuva hem belediyesporumuzun basari hanesine önemli bir katki sagladi hem de sporcularimiz açisindan önemli bir maç tecrübesi oldu. Genç Kizlar Voleybol Takimimiz turnuvaya adeta damga vurdu. Genç sporcularimiza basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

Öte yandan turnuvaya katilan Yunusemre Belediyespor Genç Bayan Voleybol Takimi ikinci oldu. Çok Amaçli Spor Salonunda düzenlenen ödül töreninde Yunusemre Belediyespor Kulübü’nün sporcularina kupa ve madalyalari Ataspor Kulübü Baskani Hasan Uygun tarafindan verildi.

Sezonu 3 kupa ile kapatan Mavi Beyazli Takimi Yunusemre Belediyespor Kulübü Baskani Arif Alkan basarilarindan dolayi sporculari ve antrenörleri kutladi.

Kaynak: İHA