Türkiye'nin Dört Bir Yanindan Gelen Gençlere Bes Yildizli Otel Gibi Kamp

Türkiye’nin en modern tesislerinden biri olan, 19 Mayis Dereköy Gençlik Kampinda gençler günlerini dolu dolu geçiriyor. Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’ne bagli kampta Türkiye’nin dört bir yanindan binlerce genci agirlaniyor.

Sehir merkezine 33 km uzaklikta olan 19 Mayis Dereköy Gençlik Kampi yesil dogasi ve mavi deniziyle Türkiye’nin birçok ilinden gelen gençlerin "#BirKardeslikIklimi" adi altindaki bulusmalarina ev sahipligi yapiyor.

Pandemi kurallari çerçevesinde 2. dönem 12-13 yas kiz grubunu agirlayan kampta; Bursa, Yalova, Bolu, Zonguldak, Düzce, Kars, Ardahan ve Igdir’dan toplam 105 genç serbest zamanlarini çesitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle degerlendirmek için bir araya geldi. Kampta kalan gençler liderler esliginde, el sanatlari, tiyatro, müzik, halk oyunlari, deniz ve havuz aktiviteleri, spor aktiviteleri, sehir gezileri, voleybol, basketbol, tenis, badminton, mini futbol, masa tenisi gibi branslarda hünerlerini sergileyerek egleniyor.

Kampa ziyaret gerçeklestiren Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu, kahvalti organizasyonunda gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. Ardindan Kasapoglu, gençler ve liderler ile uçurtma senliginde bir araya gelerek uçurtma uçurdu.

Kaynak: İHA