Turgutlu Belediyespor Sampiyon Hocaya Emanet

Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takimi Basantrenörlügüne Fenerbahçe ve Besiktas Altyapisinda Türkiye Sampiyonluklari bulunan Deniz Olgun getirildi. Olgun’u Turgutlu Belediyesporlu yapan imza Baskan Yardimcisi Firat Honaz’in makaminda atildi.

Kadinlar Bölgesel Basketbol Ligi finallerini averajla 3. sirada tamamlayan Turgutlu Belediyesi Kadin Basketbol Takiminda basantrenörlük görevi için Deniz Olgun ile anlasildi. Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi ve Belediyespor Asbaskani Firat Honaz’in makaminda düzenlenen imza töreninde Deniz Olgun 1+1 yillik sözlesmeye imza atti.

2005-2009 yillari arasinda Fenerbahçe Altyapisinda çalisan Deniz Olgun, Türkiye sampiyonlugu yasadi. 2009-2013 yillari arasinda DSI’de çalisan Olgun Türkiye 3’üncülügü ve Türkiye 5’inciligi elde etti. 2013- ve 2018 yillari arasinda Besiktas altyapisinda çalisan Deniz Olgun Yildiz Kizlar’da Türkiye sampiyonlugu elde etti. Ayni yas grubuyla Genç kiz takiminda da sampiyonluk yasayan Deniz Olgun milli takimlarda da görev aldi.

Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi ve Belediyespor Asbaskani Firat Honaz: “Ankara’daki final gruplarindan istedigimizi alamamistik. Ancak umudumuzu kaybetmedik. Hala TKBL için davet edilecegimizi düsünüyoruz ve çalismalarimizi bu çerçevede yürütüyoruz. Genç ve basariya aç bir antrenör arayisimiz vardi. Deniz Hocamizla karsilikli konustuk ve projelerimizi, istediklerimizi anlattik. Kendisinin düsünceleri de bizimle çok uyumluydu. Birlikte çok güzel islere imza atacagimizi düsünüyoruz. Ayrica kadin olmasi bizim için ayri bir gurur kaynagi oldu. Takimimizin kurulus amaci kadini hayatin her alaninda desteklemekti. Bu yüzden kadin bir antrenörle çalisacak olmamizin bizim için anlami daha büyük. Hem camiamiza hem de hocamiza hayirli olsun. Basarili bir sezon diliyorum.” dedi.

Çok heyecanli oldugunu belirterek sözlerine baslayan Turgutlu Belediyespor’un yeni basantrenörü Deniz Olgun: “Turgutlu Belediyesi henüz 2 yildir faaliyetlerine devam eden bir kulüp olmasina ragmen kisa sürede tüm basketbol camiasinin tanidigi, bildigi, takip ettigi bir takim haline geldi. Özellikle verdikleri sosyal mesajlar ile camianin dikkatini çekti. Hem Firat Baskanimiz hem yöneticilerimiz çok sicak karsiladi. Gerçekten bir aile ortami var. Benim de en çok istedigim seylerden bir tanesiydi. Böyle bir camiada oldugum için çok mutluyum. Hem kulübümüze hem de bana hayirlisi olsun. Insallah hep birlikte güzel islere imza atacagiz.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA