Trendyol, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Resmi Sponsoru Oldu

Trendyol Kurucusu ve Üst Yöneticisi Demet Mutlu: 'Trendyol'un Türk sporuna ve sporcularina destegi artarak devam edecek' 'Zorlu asamalardan geçerek Tokyo'da mücadele etmeye hazirlanan degerli sporcularimizin madalyaya giden yolda yanlarinda olmak bizim için büyük bir gurur kaynagi. Sporcularimizin olimpiyat heyecanini paylasiyor, Tokyo'da yürekten basarilar diliyoruz' TMOK Baskani Prof. Dr. Ugur Erdener: 'Türkiye'nin lider eticaret platformu Trendyol'un, TMOK resmi sponsorlugu ile olimpik sporcularimiza olan desteginin, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunlari'nda ülkemizi temsil edecek sporcularimiz açisindan büyük önem tasidigina inaniyoruz'

Trendyol Kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Demet Mutlu, Trendyol'un Türk sporuna ve sporcularina desteginin artarak devam edecegini belirterek, “Zorlu asamalardan geçerek Tokyo'da mücadele etmeye hazirlanan degerli sporcularimizin madalyaya giden yolda yanlarinda olmak bizim için büyük bir gurur kaynagi. Sporcularimizin olimpiyat heyecanini paylasiyor, Tokyo'da yürekten basarilar diliyoruz." ifadelerini kullandi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre Trendyol, Futbol Milli Takimlar Resmi Sponsorlugu'nun ardindan spora yaptigi katkilara bir yenisini daha ekleyerek Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) resmi sponsoru oldu.

Trendyol, ayni zamanda Tokyo 2020 Olimpiyatlari'nda Türkiye'yi temsil edecek milli sporcular Taha Akgül, Ferhat Arican, Evin Demirhan, Busenaz Sürmeneli ve Nur Tatar'a da destek verecek.

Açiklamada görüslerine yer verilen Trendyol Kurucusu ve CEO'su Demet Mutlu, Trendyol'un Türk sporuna ve sporcularina desteginin artarak devam edecegini bildirdi.

Türkiye için en büyük pozitif etkiyi yaratan sirket olma hedefiyle, Türk sporunun gelismesine ve sporcularin hayallerini gerçeklestirmelerine katkida bulunmayi sorumluluk olarak gördüklerini belirten Mutlu, sunlari kaydetti:

"Bu kapsamda, ülkemizin olimpiyatlarda güçlü temsiliyeti için yillardir büyük emek harcayan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’ne destek vermekten memnuniyet duyuyoruz. Zorlu asamalardan geçerek Tokyo’da mücadele etmeye hazirlanan degerli sporcularimizin madalyaya giden yolda yanlarinda olmak da bizim için büyük bir gurur kaynagi. Sporcularimizin olimpiyat heyecanini paylasiyor, Tokyo'da yürekten basarilar diliyoruz."

TMOK Baskani Prof. Dr. Ugur Erdener, su ifadeleri kullandi:

"Türkiye'nin lider e-ticaret platformu Trendyol'un, TMOK resmi sponsorlugu ile olimpik sporcularimiza olan desteginin, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunlari'nda ülkemizi temsil edecek sporcularimiz açisindan büyük önem tasidigina inaniyoruz. Ayrica, bu is birliginin daha fazla sporcumuzun olimpiyatlar yolunda desteklenmesi açisindan da bir farkindalik yaratacagini düsünüyor, Trendyol ile birlikte sporcularimizin yanlarinda olmaktan mutluluk duyuyoruz."

Kaynak: AA