Soner Aydogdu Açiklamasi 'Süper Lig'e En Iyi Sekilde Baslamak Istiyoruz'

Göztepe’nin deneyimli oyuncusu Soner Aydogdu, yeni sezona iyi hazirlanarak Süper Lig’e en iyi sekilde baslamak istediklerini söyledi. Aydogdu, stadyumlara seyirci alinacagini da hatirlatarak, "Taraftarimizi çok özledik, kavusacagimiz zamani bekliyoruz" dedi.

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, 2021-2022 sezonunun hazirliklarini sürdürüyor. Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde antrenmanlarina devam eden sari-kirmizililarda, deneyimli orta saha oyuncusu Soner Aydogdu, gazetecilere açiklamalarda bulundu.

“Süper Lig’e en iyi sekilde baslamak istiyoruz”

Yeni sezonun sakatliksiz bir sezon olmasini dileyen Soner Aydogdu, “Kendimize de basarili bir sezon diliyoruz. Burada olmaktan çok mutluyuz, özlemisiz. Evimizde olmaktan dolayi çok mutluyuz. Sahaya indik ve çalismalara basladik. Insallah bu dönemi en iyi sekilde degerlendirip Süper Lig’e en iyi sekilde baslamak istiyoruz” dedi.

30 yasindaki orta saha oyuncusu, seyircili maç oynanma kararini da hatirlatarak, “Taraftarlarimizi da çok özledik. Yeni sezonda belli bir sayida taraftar alinacagini ögrendik. Onlari gerçekten de çok özledik. Insallah en kisa sürede kavusacagimiz zamani bekliyoruz” diye konustu.

Soner Aydogdu, 2019-2020 sezonunda Göztepe formasiyla çiktigi 33 resmi maçta 5 gol atarken, 8 kez de asist yapmisti. Aydogdu, 2020-2021 sezonunda ise 41 resmi maçta 4 gol, 6 asistlik performans sergilemisti.

Kaynak: İHA