Ömer Akyürek Açiklamasi '24Erzincanspor Film Festivali Sehrimize Hayirli Olsun'

24Erzincanspor’da yapilan kongrenin ardindan elestiride bulunan Ömer Akyürek, “24Erzincanspor film festivali sehrimize hayirli olsun” dedi.

Akyürek, basin açiklamasinda su ifadelere yer verdi:

“Erzincan’imizin marka degeri, yüregimizin derinliklerine taht kurmus Erzincan sporumuz herkesin oldugu kadar ve fazlasi benimde sevdamdir. 32 yildan beri sporun içinde aktif olarak futbol hakemligi, gözlemcilik ve hakem camiasinin en üst noktasinda yöneticilik, Erzincan sporda basin sözcülügü ve çesitli dönemlerde yöneticilik yapmis ve bedelini ödemis, sans eseri buralarda bulunmus birisi degilim. Son 3 yildan beride yönetim kurulu altyapi sorumlusu olarak basarilara imza atmis bu sehrin evladiyim. 20 yildan beri takimimizin hasret kaldigi altyapi (U17 ve U19) takimlarimizi Oktay Külünk, altyapi hocalarimizla birlikte Antalya Elit Ligine tasiyan. Altyapidan 4 sporcu kardesimizi profesyonellige tasiyan. U18 Milli Takima sporcu yetistiren bir ekiple çalisan bizlerin basarisini kendine mal eden anlayisi esefle kinamamak elde degil. Önceki dönem kulüp baskani olan ve asla aday olmayacagini genel kurul karar toplantisinda açiklayan basinda kahve köselerinde ve deniz sahilinde herkese söyleyen kisinin basin açiklamasi ile “Kimse aday olmadigi için tekrar aday oldum” söylemleri talihsiz ve manidar bir açiklamadir.

Erzincan’imizin cesaretli, nezih, sporu bilen, parasi olan, sans eseri basari kazanmamis, kisilikli sahsiyetli o kadar evladi var ki. Bunlari küçümsemek hiç kimsenin haddi ve hakki degildir. Sonradan seçimsiz parmakla baskan olan futbolu nokta kadar bilen, tribün kabadayiligi yapmayan, sözünün eri olanlar uzun vadede muteberdir. 24 Haziran 2021 tarihine ertelenen (Neden ertelendi?) ve yapilan genel kurulda aday oldugumu tüm kamuoyunun, kendisinin ve ilgililerin bilmesine ragmen bu açiklamasi sahsimi ve aday olacak sahislari derinden üzmüstür. Kelimeler tek basina insani kirmaz. Insani yaralayan kelimelerin arkasina saklanan yalanlardir. 24 Erzincan spor film festivali sehrimize hayirli olsun”

Kaynak: İHA