Mustafa Denizli Açiklamasi 'Cevap Bekleyen Benim'

Efsanesi oldugu Altay’i Süper Lig’e tasiyan Teknik Direktör Mustafa Denizli, yeni sözlesme için yönetimin kendisinden cevap bekledigi yönündeki haberlere açiklik getirdi. Tecrübeli teknik adam, “Cevap bekleyen benim” dedi.

Izmir temsilcisi Altay’i 18 yil aradan sonra Süper Lig’e tasiyan Mustafa Denizli, sözlesmesi konusunda Ihlas Haber Ajansi’na özel açiklamada bulundu. Son günlerde basinda yer alan sözlesme için kendisinden cevap beklendigi yönündeki iddialari yanitlayan deneyimli teknik adam, yaklasik bir ay önce Altay yönetimi ile görüstüklerini ve o görüsmede olumlu yanit verdigini açikladi.

Denizli, “Cevap bekleyen benim” açiklamasini yapti.

Mustafa Denizli, “Baskanla yaklasik bir ay önce görüstük ve yeni sezonda beraberiz dedik. Ben de Süper Lig’de kalici olmak adina transfer raporu hazirlayip kendilerine sundum. Verdigim transfer listesi kulübün transfer bütçesinin altinda. Bu süreçte ne benimle ne de verdigim rapor dogrultusunda transferle ilgili bir gelisme olmadi. Transferler gerçeklestigi takdirde ben devam ederim. Ben kararimi zaten bir ay önce verdim. Altayli oldugum için bazi seyleri hos görüyorum. Cevap bekleyen benim” diye konustu.

Deneyimli teknik adam, geçtigimiz sezon TFF 1. Lig’in bitimine 2 hafta kala Altay yönetiminin çagrisi üzerine alacagi ücretin Mehmetçik Vakfi ile Türkiye Gaziler ve Sehit Aileleri Vakfi’na bagislanmasi sartiyla görevi kabul etmis ve sezon sonuna kadar sözlesme imzalamisti. Denizli, play-off’larin ardindan Altay’i Süper Lig’e tasidi.

Altay’da pazartesi günü yapilan genel kurulda Özgür Ekmekçioglu yeniden baskanliga seçilmisti.

(Mustafa Karagöl /IHA)

Kaynak: İHA