Kirsehir'de Gençlere Yönelik Kurs Ve Spor Egitimleri Devam Ediyor

Kirsehir Il Gençlik ve Spor Müdürü Numan Nafiz Sahin, gençlere yönelik kurs ve spor egitimlerine devam ettiklerini belirtti.

Müdürlük binasinda gazetecilere açiklama yapan Sahin, gençlerin serbest zamanlarini degerlendirmelerine yardimci olmak amaciyla bir dizi çalisma yürüttüklerini ifade etti.

Gençleri sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirerek, kisisel, sosyal ve ruhsal gelisimine katkida bulunulmayi amaçladiklarini vurgulayan Sahin, söyle devam etti:

"Gençlik merkezlerimizde tarihi ve kültürel geziler, kamplar ve spor faaliyetleri düzenliyoruz. Cacabey Gençlik Merkezi'nde baglama, gitar, piyano, keman, ney, isaret dili, bilgisayar, halk oyunlari, hat, tezhip, diksiyon ve Ingilizce kurslari veriliyor. Kaman Gençlik Merkezi'nde akil zeka oyunlari, futbol, ebru sanati, robotik kodlama, bilgisayar, gitar kurslari devam ediyor. Mucur Gençlik Merkezi'nde ise baglama, halk oyunlari, bocce, masa tenisi, dart ve satranç kurslarimiz bulunuyor."

Ilçelerdeki spor egitimleriyle ilgili de bilgi veren Sahin, "Spor egitimlerinde ise Kaman'da voleybol, oturarak voleybol, futbol, masa tenisi, step, aerobik, basketbol, satranç, tekvando, Mucur'da futbol, jimnastik ve fitnes, Çiçekdagi'nda voleybol ve basketbol, Akpinar'da badminton, Boztepe'de basketbol, bocce ve plates egitimi veriyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA