Eski Futbolcular, Defne Bebek Için Sahaya Çikti

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde; Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastaligina yakalanan 10 aylik bebek Defne için eski ünlü oyuncular ve ilçe protokolü sahaya çikarak futbol oynadi.

Ayvalik Belediyesi’ne ait Sarizeybek Spor Tesislerinde gerçeklesen karsilasma Türk futbolunun ünlü isimleriyle, Ayvalik’in unutulmaz futbolcularini bir araya getirdi.

Ayvalik Kaymakami Gökhan Görgülüarslan’in da forma giydigi maçta; Galatasarayli Bülent Korkmaz, Karsiyaka ve Galatasaray’in unutulmaz oyuncusu simdilerin usta teknik direktörü Cihat Arslan, Ayvalik Ilçe Emniyet Müdürü Turgut Coskun, Cumhuriyet Savcisi Ender Olcay Okumus, Antalyaspor’un unutulmaz oyuncusu Osman Arslan ve Ayvalik’ta birçok takimda top kosturan efsanevi oyuncular yer aldi.

Bülent Korkmaz: "Defne bebegin tedavisine katki saglayabilmek adina çok mutluyum"

Ayvalikli futbolseverlerin de ilgiyle izledikleri karsilasma öncesinde gazetecilere açiklama yapan ünlü oyuncu Bülent Korkmaz, karsilasmaya katilma amacinin 10 aylik Defne bebegin sagligina kavusmasina katki verebilmek oldugunu vurgulayarak, “SMA hastasi bu bebegimize herkesin yardimci olmasini bekliyoruz. Ben bu tür organizasyonlar için firsat buldukça sik sik forma giyiyorum. Çünkü toplumsal dayanisma adina ihtiyaç sahibi olan herkese elimizi uzatmak zorundayiz. Paylasimci olmak gerekir. Su an için ben hem eski arkadaslarimi görebilmekten ve Defne bebegin tedavisine katki saglayabilmek adina çok mutluyum" dedi.



Gökhan Görgülüarslan: "Bu organizasyonun bir parçasi olmaktan mutluyum"

Ayvalik Kaymakami Gökhan Görgülüarslan ise Defne bebegin sagligina kavusmasi için düzenlenen organizasyonun bir parçasi olmak adina karsilasmada yer aldigini vurgulayarak, “Buradaki arkadaslarimizla birlikte bu ulvi amaç için buradayiz. Umarim minik bebegimiz sagligina kavusur" ifadelerini kullandi.

Cihar Arslan: "Istanbul’dan buraya bu özel organizasyon için geldim"

Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden ve teknik direktörlük kariyeriyle günümüzde de sik sik isminden söz ettiren Cihat Arslan da, Defne bebek için düzenlenen karsilasmaya eskimeyen dostlariyla birlikte yer almaktan duydugu memnuniyeti ifade ederek, “Bu güzel ortamin içinde oldugum için çok mutluyum. Istanbul’dan buraya bu özel organizasyon için geldim. Insallah minik bebegimizin sagligina kavusmasina katki verebilmis oluruz” diye konustu.



Mesut Ergin: "Defne bebege umut olacagiz"

Karsilasmayi izleyenler arasinda bulunan Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin ise, “Bu karsilasmayi düzenlemekteki amacimiz Defne bebege bir nebzede olsa katki saglayabilmektir. Bu maksatla Ayvalik halki olarak, Ayvalik Belediyesi olarak, sahsim olarak bu konuda hassasiyetimizi sürdürüyoruz. Bu yönde gerekli destekleri sagladigimizi düsünüyoruz. Bu tarzdaki etkinlikleri sürdürecegiz. Umut ediyoruz ki; bu bebegimize, tüm Edremit Körfezi basta olmak üzere tüm Balikesir halki olarak umut olacagiz” dedi.

Kirmizi ve siyah formali iki takim arasinda gerçeklesen zevkli ve çekismeli karsilasmada goller, Defne bebegin sagligina kavusmasi için atildi.

Kaynak: İHA