Cüneyt Köz Açiklamasi 'En Büyük Transferimiz Taraftarimiz Olacak'

Bursaspor’la yeni sözlesme imzalayan Cüneyt Köz, bu sezon en büyük transferlerinin taraftar olacagini söyleyerek, “Onlari tribünde görmek bizim için ekstra bir güç ve motivasyon. Tabii karsi takim için de ekstra bir korku” dedi.

Bursaspor’un tecrübeli futbolcusu Cüneyt Köz, basin mensuplarinin sorularini cevapladi. Cüneyt, sunlari söyledi: “Çalismalara pazartesi basladik. Ona göre tempomuzu yavas yavas günden güne arttirarak Afyon kampina biraz daha hazir bir sekilde gidip güzel bir kamp dönemi geçirip sezona hazir bir sekilde baslamak istiyoruz. Geçen seneden beri birlik beraberlik içinde devam ediyoruz. Hocamiz ve yeni yönetimle birlikte güzel bir hava yakaladigimizi düsünüyorum. Herkes mutlu herkes huzurlu. Iyi gidiyoruz, iyi de çalistigimizi düsünüyorum. Günden güne de kondisyonumuzu gücümüzü arttirarak hazirlanacagiz.”

“Onlari tribünde görmek ekstra bir güç”

Tecrübeli futbolcu söyle devam etti: “Bursaspor’un bu sene tek bir hedefi var ait oldugu yere geri dönmek. Geçen sene bunu kil payi kaçirdik. Bu sene daha dikkatli olacagiz. Yaptigimiz hatalardan ders çikarip, daha iyi hazirlanip, ait oldugumuz yere geri dönecegiz. En büyük transferimiz taraftarimiz olacak. Insallah taraftalarimiz geri döner. Onlari tribünde görmek bizim için ekstra bir güç, ekstra motivasyon. Tabi karsi takim için de ekstra bir korku. Insallah en kisa sürede evimizde görmek isteriz.”

“Batalla ile çalismak bizim için gurur”

Cüneyt Köz son olarak Pablo Martin Batalla ile ilgili düsüncelerini su sözlerle belirtti: “Pablo Martin Batalla gibi bir efsanenin bizle beraber olmasi hepimiz için bir ekstra bir motivasyon. Hepimize yardimci oluyor. Çok sicak kanli. Katilabildigi kadar antrenmanlara katilmaya çalisiyor. Kondisyonu da çok iyi. Mustafa hocayla konusmak lazim, son 15 dakika falan oynar belki. Isin esprisi tabii, kendisi Bursaspor’un yasayan bir efsanesi. Onunla çalismak bir gurur. Bizle olmasi çok güzel bir sey.”

Kaynak: İHA