Bursaspor'un Yeni Divan Baskani Galip Sakder Oldu

Bursaspor Divan Baskanlik Kurulu Olagan Seçimli Genel Kurulu’nda, Recep Günay ve Saffet Akarsu’yu gerisinde birakarak, 200 oyun 99’unu alan Galip Sakder, baskanliga seçildi. Günay 75, Saffet Akarsu ise 26 oy aldi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da Divan Baskanlik Kurulu Olagan Seçimli Genel Kurulu heyecani yasandi. Bursa Büyüksehir Belediye Stadyumu’nda gerçeklesen ve 3 adayin yer aldigi baskanlik yarisinda Recep Günay ile Saffet Akarsu’yu geride birakan Galip Sakder, mutlu sona ulasti. Çikan 200 oyun 99’unu alan Sakder Bursaspor’un 6. Divan Kurulu Baskani olurken, Recep Günay 75, Saffet Akarsu ise 26 oy aldi.

Bursaspor Baskani Hayrettin Gülgüler de katildi

Kongreye Kadri Sankaya baskanlik ederken, Bankaya’nin yardimciligini Murat Sakir ve Ali Cakalioglu gerçeklestirdi. Eski Divan Kurulu Baskani Idris Sevinç, kisa bir veda konusmasi yapti. Kongreye, Bursaspor Kulübü Baskani Hayrettin Gülgüler ve yönetim kurulu üyeleri; Metin Mustafaoglu, Mustafa Ermis, Osman Uçar, Ali Agir, Tamer Isler, Yalçin Cambaz, Bursaspor Eski Baskanlari’ndan Erkan Kamat ve Ali Karasu ile Eski Içisleri Bakani Mehmet Gazioglu da katildi.

Galip Sakder’in Yönetim Kurulu Listesi su sekilde: Levent Batur, Haluk Hisimcil, Mehmet Galip Toplan, Yücel Akgün.

Yedek Liste: Yüksel Türker, Seyfullah Yildiz, Ömer Feridun Özkaya, Ömer Cihan, Mehmet Dursun

Kaynak: İHA