Baskan Bahadir Dünya Sampiyonu Emir Yigit'i Agirladi

Bahçelievler Belediye Baskani Hakan Bahadir, Italya’dan dünya sampiyonu olarak dönen Paletli Yüzme Genç Milli Takimi sporcusu Emir Yigit’i makaminda agirladi.

Bahçelievler Belediye Baskani Hakan Bahadir, dünya sampiyonu olan Paletli Yüzme Genç Milli Takimi’ndan Emir Yigit’i makaminda agirladi. Baskan Bahadir, Italya’nin Lignano Sabbiadoro kentinde düzenlenen 17. CMAS Paletli Yüzme Gençler Dünya Sampiyonasi’nda 4x50 m Mix Bayrak yarisinda birincilik elde eden Emir Yigit ile önce bir süre sohbet etti. Ardindan basarili sporcuya cumhuriyet altini hediye ederek, basarilar diledi.

"Yüzme Kulübünden olmasi bize ayri bir gurur yasatti"

Bahçelievler Belediye Baskani Dr. Hakan Bahadir, "Emir’in Bahçelievler Yüzme Kulübü’nden olmasi bize ayri bir gurur yasatti. Mutluyuz ve gururluyuz. Ülkemize bu basariyi armagan eden genç milli sporcularimizi alkisliyoruz. Ailesine ve hocalarina tesekkür ediyorum. Belediye olarak sporu ve sporcuyu cani gönülden destekliyoruz. Bizler belediye olarak fiziki ortamlari sagliyor olabiliriz ancak asil yetenek genç arkadaslarimiz. Emir’e bundan sonraki egitim ve spor hayatinda basarilar diliyorum” diye konustu.



“Milli takima girmeyi hedefliyorum”

Duygularini anlatan Paletli Yüzme Genç Milli Takimi’nda yer alan Bahçelievler Belediyesi Spor Kulübü’nden Emir Yigit, “Bu süreçte birçok destekçim oldugunu gördüm. Çok mutluyum. Bu duyguyu anlatmak imkansiz. Ilk zamanlar basketbolla ilgileniyordum. Ablamin yüzmeye baslamasiyla birlikte ailem beni yüzme derslerine gönderdiler. O günden beri yüzüyorum. Milli takima girmeyi hedefliyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA