Antalya'da Açik Su Yüzme Yarislari Yapildi

Antalya'da, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayrami dolayisiyla açik su yüzme yarislari yapildi.

Konyaalti Sahili'ndeki Antalya Yelken ve Deniz Sporlari Ihtisas Kulübünde gerçeklestirilen yarista sporcular, 1500 metre ve 3000 metrede birincilik için mücadele etti. Yarislarda 11 ila 16 yas kategorilerinde 42 sporcu kulaç atti.

Antalya Gençlik ve Spor Müdürü Yavuz Gürhan'in da katildigi etkinlikte, Türkiye Yüzme Federasyonu hakemleri görev yapti. Galatasaray, Antalyaspor, Akant Gençlik Spor Kulübü ve ferdi sporcularinin katildigi yarislarin sonunda ödül almaya hak kazanan sporculara madalyalari verildi.

Antalya Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Spor Faaliyetleri Sube Müdürü Hakan Gündüz, AA muhabirine, Denizcilik ve Kabotaj Bayrami vesilesiyle sporculari denizle bulusturduklarini söyledi.

Deniz kenti olan Antalya'nin dinamiklerini bir araya getirip turizmle beraber denizi de ön plana çikarmak istediklerini belirten Gündüz, "Antalya Il Emniyet Müdürlügü, Antalya Sahil Güvenlik Komutanligi ile ortak düzenlendigimiz bu yarista sezonun finali diyebiliriz. Katilim saglayan ve kategorilerde madalya elde eden sporcularimizi tebrik ediyorum." diye konustu

Kaynak: AA