Adana Demirspor'un Bolu Kampi Basladi

Süper Lig takimi Adana Demirspor’un teknik direktörü Samet Aybaba, Belhanda transferiyle ilgili, “Baskanimiza tesekkür ederim. Iyi bir transfer. Bize katkisi olacaktir” dedi.

Süper Lig takimi Adana Demirspor, yeni sezon hazirliklari kapsaminda Bolu’da kampa girdi. Bolu Dagi mevkiinde bulunan bir otelde toplanan mavi-lacivertli ekip Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde aksam saatlerinde ilk antrenmanina çikti. Ekip, isinma çalismalarinin ardindan yoyo testi yapti.

“Bazi oyuncularla temas temaslar devam ediyor”

Adana Demirspor’un 3 yillik anlasma sagladigi yeni transfer Younes Belhanda ile ilgili konusan Teknik Direktör Samet Aybaba, “Transfer kolay degil. Biz yeni çiktik lige. Bazi oyuncularla ilgili, özellikle bu tür oyuncularla ilgili çok uzun soluklu bir sey yasaniyor. Baskanimiza tesekkür ederim. Iyi bir transfer. Bize katkili olacaktir. Bize gelen her oyuncu katkili olsun istiyoruz. Elimizde mevcut geçen seneki oyuncular da katkili olsun istiyoruz. Iyi bir baslangiç. Tabii ki transfer politikamizdaki süreklilik devam ediyor. Bazi oyuncularla temaslar devam ediyor. Onlarin da takima katilmasindan sonra daha güçlü, önündeki hedefi gören, iyi futbol oynayan, herkese keyif veren bir futbol sahneye çikacaktir diye düsünüyorum” dedi.



“Seyircisiz olmaz”

Aybaba, TFF’nin statlarda yüzde 50 kapasiteyle taraftar alma karariyla ilgili, “Tabii ki seyircisiz olmaz. Bu seyirciyle keyif alinan bir oyun. Avrupa Sampiyonasi’nda uygulama baslamisti. Çogu statlarda gördük. 80 bin kisiyle oynuyorlardi. Baslangiçtir. Herhalde onlar da salgin kuruluna göre pozisyon aliyorlar. Biz her seye saygiliyiz. Çünkü bir pandemi var. Ama insanlarimizin artik futbolun içinde olmasi, onlarin keyif almasi, sahaya cosku yansitmasi hepimizin istedigi bir sey. Insallah iyi baslariz sonuna dogru da statlarin tamami dolu keyifli maçlar seyrettiririz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA