Türkiye'nin 2020 Avrupa Futbol Sampiyonasi Karsilasmalari TV+'Ta

TV+, A Milli Futbol Takimi'nin Avrupa Futbol Sampiyonasi macerasini futbolseverlerle bulusturuyor.

Turkcell açiklamasina göre, sporseverler, A Milli Futbol Takimi'nin mücadelelerini 4K teknolojisi ile TV+'tan takip edebilecek. Türkiye, EURO 2020 yolculugu 11 Haziran'da oynanacak ayni zamanda da turnuvanin açilis karsilasmasi olacak Italya-Türkiye müsabakasiyla baslayacak. Ay-Yildizlilarin maçlari TRT, TRT 4K ve TRT Spor üzerinden, Avrupa Futbol Sampiyonasi'nin diger karsilasmalari ise TRT ile birlikte S Sport ve S Sport2 üzerinden TV+ izleyicileri ile bulusacak.

TV+'ta ayrica NBA, Roland Garros ve Formula 1 heyecanlari da yasanacak. NBA'de play-off çeyrek final eslesmelerinde Dogu Grubu'nu lider tamamlayan Furkan Korkmaz'li Philadelphia 76'ers, Atlanta Hawks karsisinda mücadelesi ve Bati'da erken final olarak nitelendirilen Brooklyn Nets-Milwaukee Bucks eslesmesi de TV+'ta olacak.

Tenis takviminin 4 büyük turnuvasindan biri olan Fransa Açik Tenis Turnuvasi nam-i diger "Roland Garros"ta 12 Haziran'da tek kadinlar, 13 Haziran'da da tek erkekler finali heyecani da TV+'tan naklen yayinlanacak.

Dünyanin en önemli motor sporlari organizasyonlarindan biri olarak degerlendirilen Formula 1'de de 20 Haziran'daki Fransa ve 27 Haziran'daki Avusturya Grand Prix'lerinin hem siralama turlari hem de yaris coskusu TV+'ta yasanacak.

Kaynak: AA