Turgutlu Belediye Kadin Basketbol 2'De 2 Yapti

Kadinlar Bölgesel Basketbol Ligi Final Grubu 2. gün maçlarinda sampiyonluk adaylari Turgutlu Belediyesi ile Tarsus Belediyesi karsi karsiya geldi. Son saniyeye kadar kafa kafaya giden maçi Turgutlu Belediyesi 65-63 kazanarak önemli bir galibiyete imza atti.

Ankara Spor Salonunda oynanan Kadinlar Bölgesel Basketbol Ligi Final maçlarinda Tarsus Belediyesi ile Turgutlu Belediyesi arasinda oynanan müsabaka büyük heyecana sahne oldu. Sampiyonlugun en güçlü adaylari olarak görülen iki takimin maçinda sahadan 65-63 galip ayrilan Turgutlu Belediyesi oldu ve sampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyete imza atti.

Turgutlu Belediyesinde Cansu Özdogan attigi 21 sayi ile yildizlasirken Gamze Sena Dülegöz 12 sayi 7 ribaund, 5 asist, Özge Bilgin 8 sayi, 11 ribaund, Sila Bilgin 7 sayi 5 ribaund ile galibiyette önemli rol oynadi.

Maç sonu açiklamalarda bulunan Turgutlu Belediyespor Basantrenörü Serdar Babacan, “Erken final sayilacak bir maçti. Tüm oyuncularimi kutluyorum. Inanilmaz bir mücadele ve birliktelik örnegi gösterdiler. Son periyotta 8 sayi geriden gelerek maçi kazandik. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Kalan maçlarimizi da kazanarak Ankara’dan Turgutlu’ya kupa ile dönmek istiyoruz” seklinde konustu.

Maçi tribünden takip eden Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi ve Belediyespor Asbaskani Firat Honaz ise sunlari söyledi: “Çok kritik bir galibiyet aldik. Takimimiz, teknik ekibimiz, yönetici arkadaslarimiz inanilmaz bir birliktelik ortaya koydular. Her top için inanilmaz bir mücadele ve emek gösterdiler. Hepsini tebrik ediyorum. Kalan maçlarimizi da kazanip sampiyon olmak istiyoruz.”

Turgutlu Belediyesi bu galibiyet ile namaglup unvanini 10 maça çikarmis oldu. 3. gün maçlarinda Turgutlu Belediyesi Denge Okullari ile karsi karsiya gelecek.

Kaynak: İHA