Servet Yardimci Ve Selim Soydan, EURO 2020'De A Milli Futbol Takimi'na Inaniyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Baskan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardimci ile TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takim Sorumlusu Selim Soydan, 2020 Avrupa Sampiyonasi'nin (EURO 2020) açilisinda 11 Haziran Cuma günü Italya ile oynanacak maça hazir olduklarini söyledi.

A Milli Takim'i Italya'da konaklayacagi A. Roma Lifestyle Otel'e gelisinde karsilayan Servet Yardimci ve Selim Soydan, burada basin mensuplarina açiklamada bulundu.

Servet Yardimci, pandemi nedeniyle çok sayida Türk taraftarin maça gelemedigini hatirlatarak, "Yine de 2-3 bin taraftarimiz olacak. Gerçek taraftarimiz Bakü'de olacak. Bakü için bileti olanlar gelebiliyor. O maçlar da bizim için çok önemli. Bu maç (Italya) bütün dünyanin gözü önünde oynanacak. Bizim için çok önemli, prestij maçi. Bütün çalismalar, hazirliklar hem UEFA hem de TFF tarafindan en iyi sekilde yapildi. Bütün sartlar yerine getirildi. En iyi sekilde hazirliklar tamamlandi. Artik cuma aksamini bekliyoruz. Insallah iyi de bir sonuç alacagiz." ifadelerini kullandi.

A Milli Takim Sorumlusu Selim Soydan ise, "Her sey çok iyi. Kampi da takip ettiniz. Her sey çok iyi gidiyor. Ben de inaniyorum. Çok iyi bir takimimiz var. Iyi bir takimimiz oldugunu herkes kabul ediyor. Onlarin bizden çok çekindigini de insallah cuma günü göreceksiniz." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA