Sehzadeler'in Sporculari Sampiyonalarda Türkiye'yi Temsil Edecek

Aydin’da yapilan Muaythai Gençler Türkiye Sampiyonasi Milli Takim Seçmeleri Müsabakalarinda Sehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcusu Cemile Aykoç, 67 kiloda Türkiye sampiyonu olarak bu yil Tayland’da yapilacak Dünya Gençler Sampiyonasi’nda Türkiye’yi temsil edecek. Yine ayni sampiyonada Busenur Çitçi de Türkiye 3’üncüsü olarak Muaythai Avrupa Kupasi’nda Türkiye adina yarisacak.

Türkiye Muaythai Federasyonu 2021 yili faaliyet programinda yer alan Muaythai Gençler Türkiye Sampiyonasi Milli Takim Seçmeleri Müsabakalari, 01-07 Haziran 2021 tarihinde Aydin’in Kusadasi ilçesinde gerçeklestirildi.

Müsabakalarda Sehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporculari da yaristi. Sampiyonaya iliskin konusan Sehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Baskani Akif Özer, “Aydin’da yapilan ve bir çok ilden sartlari tutan 591 sporcunun yaristigi milli takim seçmelerinde Sehzadeler Muaythai Egitim Merkezimizde egitim gören Cemile Aykoç 67 Kg gençlerde tüm rakiplerini yenerek Türkiye sampiyonu olmustur. Altin madalyayi Sehzadeler’imize ve Manisa’miza kazandiran sporcumuz bu yilsonu Tayland’da yapilacak Dünya Gençler Sampiyonasi’nda ülkemizi temsil edecektir. Yine ayni sampiyonada Türkiye 3’üncüsü olarak derece yapan sporcumuz Busenur Çitçi de bu yil içerisinde yapilacak Muaythai Avrupa Kupasinda ülkemiz adina yarisacaktir. Basta bizden hiçbir destegi esirgemeyen Sehzadeler Belediye Baskanimiz Ömer Faruk Çelik ve her daim isbirligi içerisinde oldugumuz Il Spor Müdürümüz Yunus Öztürk olmak üzere, bu basarida emegi geçen herkese tesekkür ederim.” dedi.

Kaynak: İHA