MKE Ankaragücü'nde Metin Akyüz Baskan Adayligini Açikladi Açiklamasi

'Burasi siyaset meydani degil, Ankaragücü. Ankaragücü siyaset üstüdür'

MKE Ankaragücü'nde Metin Akyüz, yarin yapilacak olagan genel kurulda baskan adayi oldugunu açikladi.

Türkiye Spor Yazarlari Dernegi Ankara Subesi'nde düzenlendigi toplantida baskent kulübünün baskanligina adayligini açiklayan Akyüz, Ankara Büyüksehir Belediyesinin kendilerine destek vermek zorunda oldugunu vurguladi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in da destegini beklediklerini aktaran Akyüz, "Niye, biz devletimize milletimize bayragimiza bagli insanlariz ve çok seviyoruz. Burasi siyaset meydani degil, Ankaragücü. Ankaragücü siyaset üstüdür." ifadelerini kullandi.

Siyaset yapan insanlarin Ankaragücü'nü bulunduklari yerlerden destekleyecegini dile getiren Metin Akyüz, "Çünkü Ankaragücü sadece bir kulüp degil. Ankaragücü'nün sani serefi mazisi var. Bu ülke için sehitler vermis bir Ankaragücü var. Buna kimse karsi çikamaz. Dogru tektir. Biz bu dogrular üzerinden gidiyoruz. Bunun için de Fatih Bey'in 'Aday olmayacagim', Faruk Koca'nin 'Ben yokum' demesiyle ben adayliga karar verdim. Çünkü burasi sahipsiz degildir. Bununla ilgili de her türlü çalismalarimi tamamladim. " diye konustu.

Metin Akyüz, yönetim kurulu listesinde kimlerin yer aldigina iliskin soruyu ise "Diger aday Faruk Koca açiklamadigi için ben de açiklamamayi tercih ediyorum. Listemde futboldan anlayan ve para verebilecek insanlar var." seklinde cevapladi.

Kaynak: AA