Milli Okçular, Okçular Vakfi'nda Bulustu

Tokyo Olimpiyatlari’nda mücadele edecek Okçuluk Milli Takimi, ’Milli Okçular Bulusmasi’ programi kapsaminda Okçular Vakfi yöneticileriyle bir araya geldi. Programda konusan Bilal Erdogan, "Ülkemiz okçulukta bir yükselis içinde. Yasemin ve Mete olimpiyat kotasini aldilar. Temmuz ayinda da ülkemizi olimpiyatlarda en iyi sekilde temsil edecekler” dedi.

Okçuluk Milli Takimi, ’Milli Okçular Bulusmasi’ programi kapsaminda Okçular Vakfi yöneticileriyle Okçular Vakfi’nda bir araya geldi. Antalya’da düzenlenen Avrupa Okçuluk Sampiyonasi’nda kazandiklari basarilarla ülkeyi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlari’nda temsil etme hakki elde eden milli sporcular Yasemin Ecem Anagöz ve Mete Gazoz’un da yer aldigi programa, Okçular Vakfi Baskani ve Beyoglu Belediye Baskani Haydar Ali Yildiz, Okçular Vakfi Mütevelli Heyet Üyesi N. Bilal Erdogan, Türkiye Okçuluk Federasyonu Baskani Abdullah Topaloglu, Okçular Vakfi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Türkiye Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri katildi.

Okçular, hocalariyla beraber müzede ok atma denemesi yapti.

Erdogan: “Ülkemiz okçulukta yükselis içinde”

Okçularin üstlerine düsenin en iyisini yapacaklarini söyleyen Okçular Vakfi Mütevelli Heyet Üyesi Bilal Erdogan, “Ülkemiz okçulukta yükselis içinde. Yasemin ve Mete olimpiyat kotasini aldilar. Bu ay devam eden müsabakalar da var, onlara da katilacaklar. Temmuz ayindaki olimpiyatlarda ülkemizi en iyi sekilde temsil edecekler. Bugün Okçular Vakfi’nda federasyon ve okçular baskanimizla birlikte bütün milli takimi agirladik. Zaman zaman bir araya geliyoruz. Dünyanin en eski okçuluk merkezi diyebilecegimiz Okmeydani’ndan, Tokyo’ya olimpiyat basarisi için ülkemizi temsil edecek olan basarili arkadaslarimizi dinlemek ve motive etmek için buradayiz. Onlar da en iyi sekilde üstlerine düsenin en iyisini yapacaklar” seklinde konustu.



Yildiz: “Her sey onlarin basarilari için”

Maddi ve manevi her türlü destegi vermeye hazir olduklarini dile getiren Okçular Vakfi Baskani ve Beyoglu Belediye Baskani Haydar Ali Yildiz, “En büyük onuru okçu kardeslerimizin elde ettigi basarilarla bu gururu yasayacagiz. Maddi ve manevi her türlü destegimiz okçularimizla birlikte olacak. Onlarin Tokyo’da, dünyanin her yerinde gögüslerindeki ay-yildizli bayragimiz iftihar vesilemiz olacak. Her sey onlarin basarilari için bu milletin en güzel sekilde temsil edilmesi için. Okçular Vakfi bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da her türlü destegi vermeye gayret edecek” dedi.

Altin madalyayla tekrar döneceklerini ifade eden milli sporcu Mete Gazoz, “Ben çok mutluyum. Tokyo’yla ilgili hedefimiz altin madalya. 47 gün sonra altin madalyamizla birlikte buraya tekrardan gelecegiz” diye konustu.

Iyi sonuçlarla dönecegine inandigini belirten milli sporcu Yasemin Ecem Anagöz de, “Ülkemiz adina altin madalyayla dönmeyi çok istiyoruz. 8 senedir takim arkadaslarim ve bende dogru sekilde çalisarak dogru sonuçlar elde etmeye basladik. Daha da iyi sonuçlarla dönecegimize inaniyoruz” cümlelerine yer verdi.

Kaynak: İHA