Kayseri Büyüksehir Belediyesinin Yaz Spor Okullari Kayitlari Basladi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Spor AS tarafindan 13 bransta düzenlenen Yaz Dönemi Spor Okullari 1. ve 2. dönem kayitlari basladi.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, Büyüksehir Belediyesi çocuklara hem tatil hem de egitim imkani sunan hizmetlerini her yaz oldugu gibi bu yaz da sürdürüyor.

Futbol, basketbol, okçuluk, tenis, yüzme, su kayagi gibi kurslarin oldugu yaz okulunda, çocuklar yaz tatilini hem sporla geçirecek hem de yeteneklerini gelistirme firsati bulacak. Bu kapsamda birinci dönem kurslari 3 Temmuz-4 Agustos, ikinci dönem kurslari ise 6 Agustos-2 Eylül'de gerçeklestirilecek.

13 spor tesisi ve sehrin farkli bölgelerinde bulunan dokuz parkta, birbirinden farkli branslarla çocuklarin hem eglenmesini hem de yeteneklerini gelistirmesini saglayacak kurslardan ve tesislerden çocuklar en üst seviyede yararlanacak.

Kurslara, cimnastikte 4-10, yüzmede 6-15, futbolda, basketbol, hentbol, voleybol, tenis, masa tenisi, okçuluk, tekvando ve kick boksta 7-15, su kayaginda 11-15, buz pateninde 4-15 yas grubunda olanlar katilabilecek.

Kentteki 9 parkta spor ve sosyal içerikli egitimler de verilecek. Buna göre, Emek Inönü 1 Parki basta olmak üzere, Beyazsehir Toki 2 Parki, Tuna Parki, Belsin Büyük Park , Hürriyet Elmaagaçli Parki, Danisment Parki, Ildem Parki, Yesilirmak Parki, Muhsin Yazicioglu Parki'nda çesitli sporlar yapilacak.

Kaynak: AA