Baskan Topaloglu, Daima Kemer Cup Futbol Turnuvasi Ödül Törenine Katildi

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, Kemer’de devam eden Daima Kemer Cup Futbol Turnuvasinin 2012 yas grubunda düzenlenen ödül törenine katildi.

Lig 34 firmasi tarafindan 4-18 tarihleri arasinda organize edilen turnuvaya, 120 takimdan toplam bin 500 çocuk katiliyor. Kiris Mahallesi’ndeki Daima Biz Otel’e ait hali sahalarda düzenlenen turnuvada, 2006-2012 arasi yas gruplarinda mücadele eden takimlar, sampiyon olabilmek için kiyasiya mücadele ediyor.

Turnuvada, 2012 yas grubunda dereceye giren takimlar için ödül töreni düzenlendi.

Törene, Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yilmaz, Oflaz Kemer Kartallari Gençlik ve Spor Kulüp Yöneticisi Ozan Güven, organizasyonun ana sorumlusu Mert Paflak, sporcular ve aileleri katildi.

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, , çocuklarin gelecegin anahtari oldugunu söyledi.

Çocuklari spora alistirmanin önemini bildiklerine dikkat çeken Topaloglu, “Çocuklarimizi kötü aliskanliklardan korumanin en etkili yolu spordur. Burada düzenlenen futbol turnuvasi gayet basarili bir organizasyon. Çocuklarin gözlerinden adeta ates fiskiriyor. Bu çocuklarimiz gelecegimizin milli takimimizi olusturacak ve genç sporcular olacak. Belediye olarak üzerimize düsen ne varsa her zaman yapmaya devam edecegiz” diye konustu.



Kemer Kartallari Gençlik ve Spor Kulübü Yöneticisi Ozan Güven ise 2012 yas grubunda kulübün ikinci oldugunu söyledi.

18 Haziran’a kadar devam edecek olan turnuvada, 2010, 2008, 2007 ve 2006 yas gruplarinda da katilim saglayacaklarini ifade eden Güven, “2012 yas grubunda Eskisehir Spor’un ardindan ikinci olduk. Çocuklarimiz çok mutlular. Amacimiz, Kemer’deki farkli yas gruplarinda yer alan çocuklara futbol egitimi vermek. Onlarin sosyallesmelerini ve kötü aliskanliklardan uzak kalmalarini saglamak. Bu tür organizasyonlarin artmasi için elimizden geleni yapmaya devam edecegiz. Turnuvada ikinci olan takimimizin yildiz çocuklari ile kahvaltida bir araya gelecek. Umarim desteklerini bizden esirgemez ve sagladigi katkilara devam eder” seklinde konustu.

Turnuva, 18 Haziranda sona erecek.

Kaynak: İHA