Bandirmaspor, Teknik Direktör Mustafa Gürsel Ile Sözlesme Imzaladi

TFF 1. Lig takimlarindan Royal Hastanesi Bandirmaspor'da teknik direktörlük görevine Mustafa Gürsel getirildi.

Kulüp tesislerinde 1 yili opsiyonlu 2 yillik sözlesmeyi imzalayan Gürsel, törende yaptigi konusmada, Bandirmaspor'da olmaktan mutluluk duydugunu söyledi.

Yeni sezon için hazirlik süreci ve kadro yapilanmasiyla ilgileneceklerini belirten Gürsel, "Bu süreç, basari için çok önemli. Hedefim, Bandirmaspor'u bulundugu seviyeden daha da yukari çikarmaktir." diye konustu.

Gürsel, daha önce yardimciligini yaptigi teknik direktör Fuat Çapa'ya tesekkür etti.

Çapa ile 7-8 yil birlikte çalistiklarini dile getiren Gürsel, "Kendimi çok iyi yetistirdigimi ve gelistirdigimi düsünüyorum. Futbolun mutfagindan yetisip adim adim bugünlere geldim. Pro lisans sahibiyim. Kendimi teknik direktörlük için hazir hissediyorum." ifadelerini kullandi.

Gençlerbirligi, Bursaspor, Elazigspor, Antalyaspor ve Pendikspor formalarini giydigini anlatan Gürsel, futbolculuk ve teknik adamlik dahil 35 yildir futbolun içinde oldugunu sözlerine ekledi.

- Transfer planlamasi

Kulüp baskani Onur Göçmez ise maç primleri hariç gelecek sezon için transfer bütçelerinin 21 milyon lira oldugunu aktardi.

Göçmez, 5-6'si "nokta transfer" olmak üzere 11-12 dis transfer yapmayi planladiklarini belirterek, sunlari kaydetti:

"Iç transferde Onur Akbay, Orhan Ovacikli, Ishak Çakmak, Dogan Can Davas, Michel Landel, Selçuk Alibaz, Mickael Pote ve kaleci Gökhan Degirmenci ile yeniden anlasacagiz. Bazi futbolcularimizla yollarimizi karsilikli anlasarak ayirdik. Sadece Erkan Taskiran, alacagi için kulübü Futbol Federasyonuna sikayet etti. Bu futbolcumuzla 1 yillik sözlesmemiz daha var. Alacagini ödeyerek bu sorunu ortadan kaldiracagiz. Anlastigimiz yeni oyuncular var, onlari da yakinda açiklayacagiz."

Kaynak: AA