Bandirmaspor'da Mustafa Gürsel Dönemi

TFF 1. Lig takimlarindan Bandirmaspor’da yapilan genel kurul ile güven tazeleyen Baskan Onur Göçmez’in ilk hamlesi teknik direktör oldu. Bordo-beyazlilar Mustafa Gürsel ile anlasmaya vardi.

Bandirmaspor genel kurulunda tekrar baskanliga seçilen Onur Göçmez yeni teknik direktör Mustafa Gürsel ile 1+1 yillik sözlesmeye imza atti. Gençlerbirligi ve Antalyaspor gibi takimlarda oynayan Mustafa Gürsel futbolu biraktiktan sonra Fuat Çapa’nin yardimciligi görevinde bulunmustu. Ilk kez teknik direktör olarak görev yapacak Mustafa Gürsel’in imza töreninde açiklamalarda bulunan kulüp baskani Onur Göçmez “Bugün 2 yillik yeni görev sürecimizin ilk gününde teknik direktör olarak Mustafa Gürsel hocamizla 1+1 yillik sözlesme imzaliyoruz. Aldigimiz stratejik karar ile genç, dinamik, sahada ve saha disinda hedefleri olan teknik direktör ve futbolcularla ile anlasacagiz. 4 yil içinde tesis, altyapi ve profesyonel takim için yeni bir yapi olusturacagiz. Mustafa Gürsel Hocamizin hedefleri de bizim hedeflerimizle örtüstügü için onunla çalismak istedik" dedi.



11 dis transfer yapilacak

Bandirmaspor Kulüp Baskani Onur Göçmez, dis ve iç transferle ilgili bilgilerde vererek, "11 dis transfer yapmak istiyoruz. 5 ya da 6 futbolcumuz ile de yola devam edecegiz. Onur, Landel, Ishak, Dogan Can, Pote ve Selçuk bu futbolcular içinde. Bu yil ki transfer bütçemiz yaklasik 21 milyon Lira olacak“ diye konustu.



Gürsel: “Artik zamani geldi“

Bandirma’da olmaktan çok mutlu oldugunu belirten Bandirmaspor’un yeni teknik direktörü Mustafa Gürsel ise “Ben 35 yildir futbol camiasinin içindeyim. Her kademede görev yaptim. Kendim hemen teknik direktör olmayi tercih etmedim. Lisanslarimi tamamlayarak dogru zamani bekledim. Artik zamani geldi. Bandirmaspor’un basarisi için yola çiktim. Yönetim Kurulu ile beraber en iyi takimi kuracagiz“ dedi.

Kaynak: İHA