Atakum Belediyesi Yaz Spor Okulu'na Kayitlar Basladi

Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci, Atakum Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlügü Yaz Spor Okullari için kayitlarin basladigini duyurdu.

Atakum Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlügü; futbol, basketbol, tenis, jimnastik, kickboks ve boks olmak üzere 6 bransta açacagi Yaz Spor Okullari’nin kayitlarina basladi.

4-17 yas arasi Atakumlu çocuklar, ücretsiz kurslara kayit için ve detayli bilgi için 0362 439 18 18 numarali telefondan ulasabiliyor. Hazirliklarini tamamlayan spor okulu antrenörleri ile bir araya gelen Atakum Belediye Baskani Av. Cemil Deveci, "Pandemi sürecinin getirdigi kisitlamalar dogrultusunda günlük yasam pratiklerimize yansiyan olumsuzluklarin sonuçlarini toplum olarak her birimiz hayatlarimizda hissediyoruz. Iste tam da bu normallesme sürecinde, yani en ihtiyaç duyulan dönemde, Gençlik ve Spor Müdürlügü çalisanlarimizin bir süredir hazirlik çalismalari sürdürdügü Yaz Spor Okullari için kayit alma asamasina geldik. Kayitlarin tamamlanmasiyla birlikte kisa süre içerisinde egitimlere baslanmasini umuyoruz” diye konustu.



Pandemi nedeniyle 6 bransla baslanacak

Önceki yillara nazaran pandemi nedeniyle egitim verilecek branslarda azalma oldugunu kaydeden Baskan Deveci, “Gençlerimizin sporla ilgilenmelerini önemsiyoruz. Bunun yaninda biz bir seye daha dikkat ediyoruz. Çocuklarin egitimleriyle de ilgiliyiz. Çocuklarin fiziki gelisimlerinin yaninda psikolojik gelisimleriyle de yakinda ilgileniyoruz. Bünyemizde görev alan psikolog arkadaslarimiz var. Pandemi sürecinin getirdigi kisitlamalar dogrultusunda günlük yasam pratiklerimize yansiyan olumsuzluklarin sonuçlarini toplum olarak her birimiz hayatlarimizda hissediyoruz. Tüm dünya gibi ülkemiz için de zorlu geçen pandemi döneminde gençlerimiz de zorlandi. Tüm yasamlarini eve sinirlayan bir süreçte oldukça bunaldilar, sikildilar. Yaz Spor Okullari bu zorlu süreçte evlerinde kalmak durumunda kalan gençlerimiz için hem fiziksel açidan hem de psikolojik açidan normale dönüs anlamina geliyor. Iste tam da bu normallesme sürecinde, yani en ihtiyaç duyulan dönemde, Gençlik ve Spor Müdürlügü çalisanlarimizin bir süredir hazirlik çalismalari sürdürdügü Yaz Spor Okullari için kayit alma asamasina geldik. Pandemi kisitlamalari nedeniyle; futbol, basketbol, tenis, jimnastik, kickboks ve boks olmak üzere yalnizca 6 bransta kayit açabiliyoruz. Kayitlarin tamamlanmasiyla birlikte kisa süre içerisinde egitimlere baslanmasini umuyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA