Arabada 'Euro 2020' Heyecani

Yüregir Belediyesi, UEFA tarafindan düzenlenen ve ülkelerin milli takimlarinin Avrupa’nin en büyügü olmak için yesil sahada ter döktügü, EURO 2020 futbol turnuvasinda A Mili Futbol Takimi’nin tüm grup maçlarini dev ekranlarda yayinlayacak.

EURO 2020’de Türkiye’nin maçlarini Yüregir Millet Bahçesi’nde kurulacak dev ekranlarda izlemek isteyen sporseverler etkinlige araçlari ile katilabilecekler. Sosyal mesafe kurallari çerçevesinde araçlarindan inmeden dev ekranlardan maçi izleme sansina sahip olacak Adanalilar, maç esnasinda yapilacak frekans duyurusu ile maçin sesini araçlarindaki radyolardan duyacaklar.

Valilikten alinan izinle Yüregir Belediyesi tarafindan maç esnasinda dagitilacak biletlerle etkinlige katilanlar sokaga çikma kisitlamasindan muaf tutulacak.

Adanalilari etkinlige davet eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “11 Haziran Cuma günü saat 22.00’de büyük heyecan basliyor. Biz yine çok güzel bir etkinlik planladik. Dev ekranlarimizi kuruyoruz. Milli heyecani Adanali hemsehrilerimizle birlikte yasayacagiz. Tüm tedbirlerimizi aldik. Misafirlerimiz de zaten yine kendi araçlarinda olacaklar. Gazoz, çerez ve sürpriz ikramlarimiz olacak. Tüm halkimizi etkinligimize davet ediyor, milli takimimiza basarilar diliyorum” dedi.

Yüregir Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü daha önce de korona virüs kisitlamalari nedeniyle zor bir süreç yasayan vatandaslar için Yüregir Millet Bahçesi’nde ‘Arabada Sinema Günleri’ ve ‘Arabada Maç Keyfi’ etkinlikleri düzenlemisti.

Kaynak: İHA