Aliagaspor FK Lige 3 Puanla Basladi

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Bölge 2. Grup’ta yer alan Aliagaspor FK, 1. Hafta maçinda Izmirspor’u deplasmanda 3-1 maglup etti. Deplasman ekibi bu skorla lige 3 puanla basladi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Bölge 2. Grup mücadelesinde Izmirspor ile Aliagaspor FK, Yesilyurt Futbol Sahasinda karsi karsiya geldi. Müsabakaya hizli baslayan Aliagaspor FK, ilk yarida oyun kontrolünü eline alarak kanat organizasyonlariyla etkili oldu. 22. dakikada ceza alani içine açilan ortada firsatçiligini konusturan Mehmet Çagri Alpaslan, Aliagaspor FK’yi 1-0 öne geçirdi. Ilk yari bu sonuçla tamamlandi. Ikinci yarida beraberlik golü için ataklarini siklastiran ev sahibi Izmirspor, aradigi golü 61.dakikada Kubilay Baktir’in ayagindan buldu. 78.dakikada ise Yusuf Kiliç’in sag kanattan yaptigi ortaya çok iyi yükselen Mehmet Çagri Alpaslan, yaptigi kafa vurusuyla kendisinin ve takiminin 2.golünü kaydetti.

Bu golle skor avantajini ele geçiren Aliagaspor FK, ataklarina devam ederken 90+2’de Osman Atalay Demirtas kaleciyle karsi karsiya kaldigi pozisyonda kaleciden de siyrildiktan sonra topu filelere göndererek farki 2’ye çikardi.

Maçta baska gol olmayinca Aliagaspor FK, sahadan 3 puani 3 golle alarak deplasmandan galibiyetle ayrildi.

Kaynak: İHA