Agri GSIM'den Amatör Kulüplere Malzeme Destegi

Agri Gençlik ve Spor Il Müdürlügü, Agri’da faaliyet gösteren 5 alt yapi futbol kulübüne malzeme desteginde bulundu. Sentetik yüzeyli çim sahada gerçeklesen malzeme dagitim töreninde konuya iliskin açiklama yapan Agri Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Çalgan, yardimlarin imkânlar dogrultusunda genisletilerek devam edecegine dikkat çekti.

Sporcularin çalisma kosullarini iyilestirmeye özen gösterdiklerini dile getiren Agri Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Çalgan, "Sporda gelecegin yeteneklerini yetistiren ve saglikli bir genç neslin olusmasinda kilit bir görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmak bizim önceliklerimiz arasinda. Sporcularimizin çalisma kosullarini iyilestirilerek sporun yayginlastirilmasi yoluyla onlarin hem kötü aliskanliklardan uzak tutulmasina hem de gelecegin sporcularinin yetistirilmesine katki saglamaya çalisiyoruz. Geçmis yillarda oldugu gibi bu sene de yardimlarimiz daha da genisletilerek devam edecek. Agri ve ilçelerimizde yaptigimiz tesisler ve malzeme yardimlari sayesinde Agri ilimizde spora olan ilgi daha da artacaktir" diye konustu.

Kulüp baskanlari desteklerinden dolayi Il Müdürü Ismail Çalgan’a tesekkür etti. Malzeme dagitim törenine Spor Sube Müdürü Cemil Budak, Personel Sube Müdürü Gökmen Aslankiliç, Kulüp Baskanlari ve amatör futbol takim futbolculari hazir bulundu.

Kaynak: İHA