A Milli Takim, Roma'ya Geldi

EURO 2020 Avrupa Sampiyonasi’nda A Grubu’nda mücadele edecek olan A Milli Futbol Takimi, Italya ile oynayacagi açilis karsilasmasi için Roma’ya geldi.

EURO 2020 Avrupa Sampiyonasi hazirliklarinin ikinci etabini Almanya’da sürdüren ve bu sabah yaptigi antrenmanla kampi noktalayan A Milli Futbol Takimi, TSI 16.00’da özel uçakla Paderborn’dan Italya’nin Baskenti Roma’ya hareket etti. Leonardo da Vinci Havalimani’na inen A Milli Futbol Takimi için yogun güvenlik önlemi alindi. Özel güvenliklerin yani sira, sivil polisler ve çevik kuvvetin adeta kus uçurtmadigi kamp otelinin üzerinde polis helikopterleri de devriye atti. Kafiyeli TFF 1. Baskan Vekili, Icra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA Iliskileri ve Dis Iliskiler Sorumlusu Servet Yardimci ile TFF A Milli Takim Sorumlusu Selim Soydan karsiladi.

SERVET YARDIMCI: "BIZIM IÇIN PRESTIJ MAÇI"

A Milli Takim kafilesini karsiladiktan sonra basin mensuplarina kisa bir açiklama yapan Servet Yardimci, "Pandemi nedeniyle taraftarimiz burada olamayacak. Yine de 2-3 bin arasinda bir taraftarimiz olacak. Gerçek taraftarimiz ise Bakü’de olacak. Bileti olanlar gelebiliyor. Bu maç bütün dünyanin gözü önünde olacak. Bizim için prestij maçi. Hazirliklar çok iyi sekilde yapildi. UEFA ve TFF tarafindan bütün imkanlar yerine getirildi, hazirliklari da en iyi sekilde tamamladi. Cuma aksamini bekliyoruz ve iyi de bir sonuç alacagi insallah" ifadelerini kullandi. Servet Yardimci’nin ardindan açiklamalarda bulunun A Milli Takim Sorumlusu Selim Soydan da "Her sey çok iyi. Kamplari takip ettiniz. Ben de takimimiza inaniyorum. Takimimizin çok iyi oldugunu herkes kabul ediyor. Insallah cuma günü, bizden ne kadar çekindiklerini göreceksiniz" açiklamasini yapti.

(Bozhan Memis - Bora Akyol/ IHA)

Kaynak: İHA