Yeni Sezon Öncesi Kocaelispor'un Hedefi Açiklandi

Yeni sezon öncesinde “Kocaelispor’un yeri Süper Lig’dir” diyerek hedeflerini açiklayan Kocaelispor Basin Sözcüsü Abdulkadir Yilmaz, kulübün sokaga atacak parasinin olmadigina dikkat çekti. Yilmaz, yeni sezonda loca fiyatlarinin ise 40 ila 150 bin TL arasinda olacagini açikladi.

Kocaelispor Basin Sözcüsü Abdulkadir Yilmaz, yeni sezonda mücadele edecekleri TFF 1. Lig’e yönelik yesil-siyahli takimin planlari ve transfer çalismalari hakkinda Kocaelispor Brunga Tesisleri’nde basin toplantisi düzenleyerek bilgiler verdi.

“Kocaelispor’un yeri Süper Lig’dir”

Kocaelispor için yeni hedefin Süper Lig oldugunu belirten Abdülkadir Yilmaz, “Bizim yerimiz 1. Lig degil. Türkiye kaniksanmis bir gerçegi var, Kocaelispor’un yeri Süper Lig’dir. Orada olmamiz için yönetim kurulu baskanimiz ile birlikte hemen çalismalarimiza basladik. Hüseyin Üzülmez baskanimiza tesekkür ediyorum. Çünkü geçmisten gelen bir sampiyonluklar var. Bu takimi sampiyon baskani olarak birakti. Insallah bu sampiyonluk onun hastaligina sifa ve moral olur. Onun emekleri unutulmaz. Kocaelispor’un baskan sampiyonu olarak hatirlanacak” dedi.



“Kocaelispor’un havaya atacak bir kurus delikli parasi yok”

Yeni sezon öncesinde transfer çalismalari hakkinda bilgiler veren Yilmaz, “11 yilin ardindan Kocaelispor’un ilk yabanci sporcusunu transfer ettirdik. Transfer ile alakali hassasiyet gözetiyoruz. Transfer komitemiz bir oyuncu havuzu olusturdu. Biz belli bir süzgeçten geçirdikten sonra hocalarimizla paylasiyoruz. Hocalarimizin geri bildirimlerinden sonra sporcumuz ile iletisim haline giriyoruz. Buradaki amacimiz hem kadroya faydali olmasi hem de bizim bütçemizi asmamasi önemli. Kocaelispor’un havaya atacak bir kurus delikli parasi yok bu saatten sonra. Biz bunun farkinda ve bilincindeyiz. Camianin ve taraftarin bu konunun üstünde durdugunun ekstra farkindayiz” diye konustu.



Locada maç izlemenin bedeli 40-150 bin TL arasi olacak

Yeni sezon için belirlenen loca fiyatlarini da açiklayan Abdulkadir Yilmaz, “Dün toplantinin gündem maddelerinden biri de statta 49 tane locamiz var, localarin fiyatlarini belirledik. Localarin 40 bin ila 150 bin TL arasinda fiyatlarini belirledik. Bir diger önemli konu da takimimizin giydigi malzemelerdi. Firmalarin çok pahali oldugu ve tasarimlarin daha iyi olabilecegi ile ilgili geri bir dönüs aldik. Bununla ilgili yaklasik bir haftadir çalisiyoruz. Firmalardan gelen teklifleri degerlendiriyoruz. Tasarimlarla ilgili çalismalarimiz var. Sitemizde tasarimlari sitemizde vatandasla paylasip bir oylama yapacagiz. Ona göre de firmamizi seçecegiz. Yönetim kurulunda görüstük. Kappa olmasi yönünde fikir olustu ama ucu açik. Önümüzdeki günlerde açiklayacagiz. Forma tasariminda belki bir saat kulesi belki deprem tasarimi gibi çesitli tasarimlar olabilir” seklinde konustu.



Kocaelispor kendi ürünlerini üretip satacak

Kulübe kazanç getirecek çalismalar yapacaklarini söyleyen Baskan Yilmaz, “Artik Kocaelispor kendi ürünlerini üretip satmasi gerekiyor. O yüzden bu sezon buna baslayacagiz. Biz bir firmayla anlatacagiz ve Kocaelispor kendi ürünlerini böylece satabilecek. Önümüzdeki günlerde satislarin nasil olacagi ile ilgili bilgilendirme yapacagiz. Sadece forma degil bebeklere ve kadinlara hitap edecek ürünleri de ekleyecegiz. Önümüzdeki günlerde sampiyonluk dergisi çikarmayi düsünüyoruz. Bunun sonrasinda da suan için 3 ayda vur sonrasinda ise her ay düzenli Kocaelispor dergisini çikarmaya baslayacagiz” ifadelerini kullandi.

Erzurum ve Bolu’da kamp düzenlenecek

Son olarak yeni sezon öncesi kamp çalismalari hakkinda bilgiler veren Yilmaz, söyle konustu:

“Bir diger konu olarak ayin 8’ine kadar tesislerdeyiz. 8’inden sonra Erzurum kampimiz basliyor. 15’inde ve 19’unda Erzurum’daki bir hazirlik maçi düsünüyoruz. Sonrasinda döndügümüzde tesislerde bir toplaniyoruz. 23’ünde Kocaeli’ndeyiz. 24’ünde Bolu’ya kamp için gidecegiz ve 29’unda orada hazirlik maçi planliyoruz. 1 ile 3 Agustos’ta yine bir hazirlik maçi olacak Bolu’da. 5 Agustos’ta tekrar tesislerde toplanacagiz. 13 Agustos’ta da ilk lig maçimiz basliyor."

Kaynak: İHA