Voleybolda Uzun Bir Aradan Sonra Maçlar Basliyor

Samsun’da gerçeklesecek Bölgesel Lig heyecaninda sahaya çikacak 8 takim finallere yükselmek ve 2. lige adini yazdirmak için mücadele edecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafindan yurt çapinda düzenlenen 2020-2021 sezonu Bölgesel Voleybol Ligi müsabakalari 10-13 Haziran tarihlerinde oynanacak. Erkekler ve Kadinlarda gruplarini ilk sirada tamamlayacak takimlar finallere yükselme hakki kazanacak.

Samsun’da bayanlarda 5 takim, erkeklerde 3 takim yarisacak

Pandemi nedeniyle uzunca bir süredir ara verilen alt liglerde maçlar, voleybol ile birlikte yeniden baslamis olacak. Filede ilk düdük, 10 Haziran persembe günü saat 16.00’da kadinlar grubunda Tekkeköy Bahattin Ekinci Spor Salonu’nda Amasya Gümüs Spor ile Samsun Büyüksehir Belediyespor arasinda, erkekler de ise 11 Haziran Cuma günü saat 14.00’te Canik Atatürk Spor Salonu’nda Giresun Bulancak Beton Spor ile Ordu Merkez Spor arasinda çalacak.

Turnuvalar için salonlarda hazirliklar tamamlanirken, Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu, centilmence maçlar olmasini arzu ettigini belirterek tüm takimlara basarilar diledi.

Kaynak: İHA