Tütüncü Açiklamasi 'Gençlerimizi Spora Yönlendirmeliyiz'

Gençleri kötü aliskanliklardan uzak tutabilmenin yolunun spora yönlendirmek oldugunu söyleyen Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, “Bunun için belediyelerin spor kulüplerini çok önemsiyoruz” dedi.



Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, Kepezspor Futbol Takimini agirladi. Cemil Meriç Kütüphanesi’ndeki ziyarete Kepez Belediyespor Kulübü Baskani Hakan Çatal, teknik ekip ve futbolcular katildi.

Baskan Tütüncü, kütüphaneyi gezdirerek, isleyis yapisini anlatti. Cemil Meriç Kütüphanesi’nin, köhne bir trafo binasindan, gençlere isik olacak bir kütüphaneye nasil dönüstürüldügü heyecanini paylasan Tütüncü, bu süreçte Türk kütüphanecilik tarihin en büyük bagis kampanyasinin gerçeklestirildigini de sözlerine ekledi.

“Belediye olarak gençlerimize ufuk göstermeliyiz”

Kepez Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyün önem verdiklerini belirten Tütüncü, “Bizim gençlerimiz spor yapsinlar, bizim gençlerimiz sanatla ilgilensinler. Bizim gençlerimizden iyi basketbolcu da çiksin, voleybolcu da çiksin. Bizim gençlerimizin içerisinden iyi doktorlar, iyi avukatlar, mühendislerde çiksin. Bununla beraber bizim gençlerimizin içerisinden Picasso’lar, Mimar Sinan’lar çiksin. Osman Hamdi Beyler çiksinlar. Bizim istedigimiz bunlar. Buna yönelik yapilan her çalismada çok önemli. Bunun yaninda da sportif basarilarimizi da çok önemsiyoruz. Bir belediye her seyden önce gençlerine ufuk göstermek zorunda. Biz gençlerimize ufuk gösterecegiz. Bizim gençlerimizin içerisinde ülke çapinda yetenekli gençlerimiz vardir”diye konustu.



“Gençlerimizi Türk sporuna kazandirmaliyiz”

Kendi gençlerimizden kendi yeteneklerimizi çikarmaliyiz diyen Tütüncü, “Bu gençlerimizi spor kulübümüzdeki takimlarimizda degerlendirmeli, ama mutlaka ve mutlaka bu gençleri Türk sporuna kazandirmaliyiz. Hedefimiz bu olmalidir “dedi.

Gençleri kötü aliskanliklardan uzak tutabilmenin yolunun spora yönlendirmek oldugunu söyleyen Baskan Tütüncü, “Iste bunun için belediyelerin spor kulüplerini çok önemsiyoruz” seklinde konustu.



“Çocuklarimiz pandemi sürecinde evlerde çok sikildi”

Kepez Belediyesi’nin Yaz-Kis Spor Okullari’nin hem sportif, hem de sosyal etkinlikler bakimindan çocuklara çok seyler kattigini belirten Tütüncü, pandemi nedeniyle çocuklarin evlerde çok sikildigini, açilmasi halinde Yaz Spor Okulu’nda bu yil çocuklara her türlü sosyal etkinlik imkaninin da sunulmasini istedi.

“Baskan Tütüncü, basari dileklerini iletti”

Kepez Belediye Spor Kulübüne de basarilar dileyen Baskan Tütüncü, “Bu futbol sezonunda ilimizi de temsil eden tek takim olan Kepez Belediye Sporumuza, basarilar diliyorum. Iyi bir teknik ekibimiz var. Bizlerde sizlere daha büyük heyecanla her türlü destegi saglayacagiz. Sizleri Milli Takim formasiyla görürsem tarifsiz bir mutluluk içinde olacagim “ dedi.

Kaynak: İHA