TIY Baskani Kirbiyik Açiklamasi 'Sampiyonluk Için Kollari Sivadik'

Misli.com 2. Ligi ekiplerinden Tarsus Idman Yurdu (TIY) Spor Kulübü Baskani Harun Sahin Kirbiyik, 2021-2022 sezonu için kollari sivadiklarini, sampiyonluk için çalismalarinin devam ettigini söyledi.

Kulüp baskanligina seçildikten sonra Tarsus Idman Yurdu tesislerini bastan sona yenilediklerini ifade eden Harun Sahin Kirbiyik, ‘Büyük Tarsus Yürüyüsü’ ne taraftarlar ve Tarsus halkinin hazir olmasini istedi. Kirbiyik, “Genel kurulumuzda Tarsus halkina ve sporseverlere ne söz verdiysek hepsini yerine getirecegiz. Takimimizin sampiyonluguna simdiden hazir olsunlar. Insallah o mutlulugu hep beraber yasayacagiz” dedi.

Gece gündüz demeden Tarsus Idman Yurdu tesisinin 5 yildiz otel düzeyine getirmek için çalistiklarini kaydeden Kirbiyik, “Tarsus halkina ve Tarsus Idman Yurduna yarasir bir tesisi olusturuyoruz. Sporcularimiz her seyin en güzeline ve en iyisine layiktir. Kulüp lojmanimiz bölgede ve Türkiye’de sayili lojmanlardan olacak. Önümüzdeki günlerde insaat tamamlanacak” ifadelerini kullandi.

11 Haziran Cuma günü Tarsus Idman Yurdu magazalarinin açilisini yapacaklarini anlatan TIY Baskani Kirbiyik, dev bir tir hazirladiklarini, burada TIY ürünlerini satisa sunacaklarini söyledi.



Güçlü bir takim için titiz bir transfer çalismasi yaptiklarini dile getiren Harun Sahin Kirbiyik, “Güçlü bir takim için transfer çalismamiz devam ediyor. Insallah sampiyonluk yolunda güzel ve güçlü bir kadro ile lige girecegiz. Transferi en kisa zamanda tamamlayacagiz. Yeteri kadar oyuncu alinacak ve su ana kadar alinan bu oyunculara güveniyoruz. Insallah yüzümüzü kara çikartmazlar. Maddi ve manevi hiçbir seyden kaçmiyorum. Yalniz bizi rahat biraksinlar, bizde rahat çalisalim. Önümüzde kimse duramaz. Bu takim 100. yilinda Süper ligde olacaktir” diye konustu.

Transfer çalismalarinda Teknik Direktör Ergün Penbe’nin raporu dogrusunda hareket ettiklerini aktaran Kirbiyik, “Dis transferde Okan Baydemir, Cengiz Öktün, Niyazi Batuhan Salman, Hüseyin Çolak ile 2 yillik sözlesme imzalandik. Öte yandan Artun Akçakin, Muharrem Dogan, Yasin Yener ve Tufan Kelleci ile prensipte anlasma sagladik. Iç transferde Kaleci Baris, Mert Özdesteci ile Abdülkerim Canli sözlesmelerimiz devam ediyor. Iç ve dis transferde görüsmelerimiz devam ediyor” açiklamalarinda bulundu.

Kaynak: İHA