'Pepsi Yildiz Futbolcu Seminerleri' Projesinin Basin Toplantisi Çevrim Içi Düzenlendi

PepsiCo Türkiye Içecek Pazarlama Direktörü Asli Önder:'Ankara, Eskisehir ve Izmir'de Pepsi Yildiz Futbolcu Seminerleri düzenleyecegiz. Bu vesileyle futbola hevesli gençlerimizin spor yasamlarinda sürdürülebilir basariyi saglamalarini gündeme alacagiz' Türkiye Spor Yazarlari Dernegi Baskani Oguz Tongsir:'TSYD'den götürecegimiz futbolcular ve teknik adamlar, 12 yas üzerindeki 70 futbolcu adayiyla bir araya gelecek. Futbol adamlari sahanin ortasinda gençlerle kariyer sohbeti yapacak. Anilarini paylasacaklar. Tavsiyede bulunacaklar'

UEFA Sampiyonlar Ligi sponsoru Pepsi'nin Türkiye Spor Yazarlari Dernegi (TSYD) is birligiyle futbolu destekledigi "Pepsi Yildiz Futbolcu Seminerleri" projesinin basin toplantisi düzenlendi.

Çevrim içi gerçeklestirilen toplantiya PepsiCo Türkiye Içecek Pazarlama Direktörü Asli Önder ile TSYD Baskani Oguz Tongsir'in yani sira basin mensuplari katildi.

Asli Önder, yaptigi açiklamada, TSYD ile Türkiye'nin futbol yildizlarini gençlerle bir araya getireceklerini belirterek, "Pandemi kosullarina göre umariz eylül ayinda baslayacak sekilde Ankara, Eskisehir ve Izmir'de Pepsi Yildiz Futbolcu Seminerleri düzenleyecegiz. Bu vesileyle futbola hevesli gençlerimizin spor yasamlarinda sürdürülebilir basariyi saglamalarini gündeme alacagiz. Bu gençlerimiz, hayallerini gerçeklestirebilmek için kendilerine rol model aldiklari sporcularin hikayelerini dinlemeye ihtiyaç duyuyor. Gelecekte iyi bir oyuncu olmanin temel ögretilerini futbol efsanelerinden dinleyecekler. TSYD ile bu sansi onlara tanimaktan mutluluk duyuyorum." ifadelerini kullandi.

Seminerlerde Çevre Koruma ve Ambalaj Atiklarini Degerlendirme Vakfinin (ÇEVKO) gençlere çevre bilinci egitimi de verecegini aktaran Önder, "Seminerlere katilan gençlerimize geri dönüstürülmüs formalar armagan edecegiz. Burada amacimiz geri dönüsümün önemine dikkati çekmek. Gençlerin hem spor hem de çevre bilinçlerine katki saglayacagimiz için çok mutluyuz." degerlendirmesinde bulundu.

- Tongsir: "Futbolu daha çok sevdirebilmek için her türlü çabayi gösterecegiz"

PepsiCo Türkiye ile is birligi yapmaktan çok mutlu olduklarini dile getiren Oguz Tongsir, projeyle ilgili sunlari kaydetti:

"PepsiCo Türkiye'ye çok tesekkür ediyorum. Yeni bir birliktelik basliyor. TSYD'den götürecegimiz futbolcular ve teknik adamlar, 12 yas üzerindeki 70 futbolcu adayiyla bir araya gelecek. Bu sayi pandemi nedeniyle 70 ancak gelecekte 500'ü de bulabilir. Futbol adamlari sahanin ortasinda gençlerle kariyer sohbeti yapacak. Anilarini paylasacaklar. Tavsiyede bulunacaklar. Deneyimlerini anlatacaklar. Çocuklar sorularini yöneltecek. Bu seminerlere spor doktorlarini da götürecegiz. Futbolu daha çok sevdirebilmek için PepsiCo Türkiye ile her türlü çabayi gösterecegiz."

Kaynak: AA