'Pepsi Yildiz Futbolcu Seminerleri' Basin Toplantisi Düzenlendi

UEFA Sampiyonlar Ligi sponsoru olan Pepsi’nin, TSYD is birligiyle futbolu destekledigi ‘Pepsi Yildiz Futbolcu Seminerleri’ projesinin basin toplantisi düzenlendi.

UEFA Sampiyonlar Ligi sponsoru olan Pepsi’nin, TSYD is birligiyle futbolu destekledigi ‘Pepsi Yildiz Futbolcu Seminerleri’ projesinin basin toplantisi online olarak gerçeklesti. Toplantida PepsiCo Türkiye Içecek Pazarlama Direktörü Asli Önder ve TSYD Baskani Oguz Tongsir’in yani sira basin mensuplarina da yer aldi.

TSYD ile Türkiye’nin futbol yildizlarini gençlerle bir araya getireceklerini belirten Asli Önder, "Pandemi kosullarina göre umariz eylül ayinda baslayacak sekilde Ankara, Eskisehir ve Izmir’de Pepsi Yildiz Futbolcu Seminerleri düzenleyecegiz. Bu vesileyle futbola hevesli gençlerimizin spor yasamlarinda sürdürülebilir basariyi saglamalarini gündeme alacagiz. Bu gençlerimiz, hayallerini gerçeklestirebilmek için kendilerine rol model aldiklari sporcularin hikayelerini dinlemeye ihtiyaç duyuyor. Gelecekte iyi bir oyuncu olmanin temel ögretilerini futbol efsanelerinden dinleyecekler. TSYD ile bu sansi onlara tanimaktan mutluluk duyuyorum" seklinde konustu.

Çevre Koruma ve Ambalaj Atiklarini Degerlendirme Vakfi’nin (ÇEVKO) gençlere çevre bilinci egitimi verecegini de sözlerine ekleyen Önder, "Seminerlere katilan gençlerimize geri dönüstürülmüs formalar armagan edecegiz. Burada amacimiz geri dönüsümün önemine dikkati çekmek. Gençlerin hem spor hem de çevre bilinçlerine katki saglayacagimiz için çok mutluyuz" ifadelerini kullandi.

Oguz Tongsir: "Futbolu daha çok sevdirebilmek için her türlü çabayi gösterecegiz"

Is birliginden dolayi çok mutlu olduklarini aktaran Oguz Tongsir de sunlari dile getirdi:

"Yeni bir birliktelik basliyor. TSYD’den götürecegimiz futbolcular ve teknik adamlar, 12 yas üzerindeki 70 futbolcu adayiyla bir araya gelecek. Bu sayi pandemi nedeniyle 70 ancak gelecekte 500’ü de bulabilir. Futbol adamlari sahanin ortasinda gençlerle kariyer sohbeti yapacak. Anilarini paylasacaklar. Tavsiyede bulunacaklar. Deneyimlerini anlatacaklar. Çocuklar sorularini yöneltecek. Bu seminerlere spor doktorlarini da götürecegiz. Futbolu daha çok sevdirebilmek için PepsiCo Türkiye ile her türlü çabayi gösterecegiz."

Kaynak: İHA