Mehmet Niyazi Akdas, Gençlerbirligi Kulübü Baskanligina Tekrar Aday Oldugunu Açikladi Açiklamasi

'100 yila yaklasan bir mazisi bulunan kulübümüzü sahipsiz birakmamak adina, 4 Haziran'da aldigimiz adayliktan çekilme kararini gözden geçirdik. Sonuç olarak persembe günü gerçeklestirilecek genel kurulumuzda ekibimizle birlikte yeniden aday oldugumuzu duyurmak istiyorum'

Is insani Mehmet Niyazi Akdas, Süper Lig ekibi Gençlerbirligi'nin 10 Haziran'da yapilacak olagan genel kurulunda yeniden baskan adayi olma karari aldigini duyurdu.

Daha önce baskan adayi olan ancak bu kararindan vazgeçen Niyazi Akdas, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, "100 yila yaklasan bir mazisi bulunan kulübümüzü sahipsiz birakmamak adina, 4 Haziran'da aldigimiz adayliktan çekilme kararini gözden geçirdik. Sonuç olarak persembe günü gerçeklestirilecek genel kurulumuzda ekibimizle birlikte yeniden aday oldugumuzu duyurmak istiyorum." ifadelerini kullandi.

"Gücümüzün, adimizda da yazdigi gibi birlik olmamizdan geldigini lütfen unutmayalim." degerlendirmesinde bulunan Aktas, su görüslerini paylasti:

"Gençlerbirligi'ni hep birlikte, sizlerin de sesine kulak vererek yönetmek için adayim. Hatasiz bir kul olmayacagi gibi, her seyi bilen, her karari tek basina alan bir kulüp baskani da olamaz. Dolayisiyla bu cuma gününden baslayarak yaptigimiz dogrularda destek olmaniz, hatalarimizda ise bizleri uyarmaniz için sizlere ihtiyacimiz olacak. Hepinizden ricam yeni bir döneme geçtigimiz bu kritik süreçte bizlere hareket alani ve süre tanimanizdir."

Kaynak: AA