Maç Öncesi Moral Yemegi

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselen Viransehir Belediysporun futbolculari ile ilçe protokolü, yeni sezonun ilk maçi öncesi moral yemeginde bir araya geldi.

Viransehir Belediye Baskani Salih Ekinci ve Kaymakam Ömer Dereci, 2020-2021 sikistirilmis sezonunun ilk maçi öncesinde Viransehir Belediyesporlu futbolcu ve teknik heyet ile moral yemeginde bir araya geldi.

Viransehir Spor Kompleksinde düzenledigi moral yemeginde konusan Baskan Salih Ekinci, Viransehir Belediyesinin tüm çalisanlariyla çok büyük bir aile oldugunu ve sporu çok önemsediklerini ifade etti.

Viransehir Belediyesporun bu yil hedefinin çok büyük oldugunu vurgulayan Ekinci, “Alaattin hocam ve Belediyespor yönetiminin nezaretinde hedefimize ulasmak için siz futbolculara büyük görev düsüyor. Belediye baskani olarak ben üzerime düsen her seyi yaptim ve yapmaya hazirim. Sizler sahada mücadele ederken bizler de tribünden sizlere destek olacagiz. Hedefimize ulasmak için bu yolu sizlerle birlikte yürüyecegiz. Yeni sezonun ilk maçinda teknik ekibimize ve futbolcularimiza basarilar diliyorum” dedi.

Viransehir Ilçe Kaymakami Ömer Dereci ise, ”Viransehir’in yillardir özlem duydugu bu tabloyu insallah sezon sonu sampiyon olarak tamamlarsiniz. Bizler her zaman yaninizdayiz. Çarsamba günü oynayacaginiz ilk maçta basarilar diliyorum. Kazasiz, sakatsiz bir sezon geçirmenizi diliyorum. Insallah sampiyon oluruz ve Viransehir hak ettigi 3’üncü lige çikar” diye konustu.

Kaynak: İHA