Bandirmaspor'da Onur Göçmez Güven Tazeledi

TFF 1. Lig takimlarindan Bandirmaspor Olagan Genel Kurulunu gerçeklestirdi. Genel Kurula tek liste ile giden bordo-beyazlilarda mevcut Baskan Onur Göçmez güven tazeleyerek yeniden baskan seçildi.

TFF 1. Lig takimlarindan Bandirmaspor Genel Kurulunu gerçeklestirdi. Baris Manço Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen genel kurula giriste taraftarlar Baskan Onur Göçmez’i mesaleler yakarak tezahüratlar esliginde karsiladi. Istiklal Marsi ve saygi durusu ile baslayan Genel Kurulda Divan Kurulu Ozan Onur, Taner Ersöz ve Ömer Gözükara’dan olustu. Bandirmaspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Basin Sözcüsü Özer Aydin, yönetim ve denetim raporlarini okudu. Bandirmaspor’un toplam borcu 29 milyon 100 bin TL olarak açiklanirken, bu borcun 7 milyon 100 bin TL’lik kismi önceki dönemlere, 6 milyon 100 bin TL’lik kisminin ise mevcut yönetime oldugu vurgulandi. Kulübün Baskan Onur Göçmez’e borcunun ise 11 milyon TL oldugu ifade edildi. Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarinin okunmasinin ardindan geçilen oylamada raporlar oy birligi ile kabul edilerek mevcut yönetim aklandi. Genel kurula sunulan yönetim kurulu üye sayisinin arttirilmasina yönelik önerge oy birligi ile kabul edilerek yönetim kurulu üye sayisi 18 kisiye çikarildi.

Tosun: "Bir her zaman sözlerimizin arkasindayiz"

Genel kurulun konusmalar bölümünde ise ilk konusmayi Bandirma Belediye Baskani Tolga Tosun gerçeklestirdi. Bandirmaspor’a verdikleri sözlerin her zaman arkasinda oldugunu ifade eden Baskan Tolga Tosun, "Tesislesme ve kalici gelirler konusunda Baskan Onur Göçmez’e söz verdik. O da Bandirmaspor’a Baskan oldu. Bir her zaman sözlerimizin arkasindayiz. Benzinlik yerini Bandirma Spor Vakfi’na verdik. Ancak ihaleye katilan olmadi. Ayyildiz Mahallesi’ndeki akaryakit istasyonunun sözlesme süresini 9 yil daha uzatarak buradan bir maddi destek elde etme yoluna gittik. 3 meclis üyemiz destek olsun diye Bandirmaspor Yönetimine girdi. Altyapi için kullanilmasi adina Edincik Eski Belediye Binasi’ni altyapi sporcularina tahsis ettik. Bu dönemde ise vakfin 55 dönümlük arazisi için bir takim gelismeler olusturmaya çalisacagiz. Bu araziye Bandirmaspor’umuza yakisan bir tesis yaparak, TOKI tesislerimizin bu yeni yapacagimiz tesislere tasimayi planliyoruz. Ben buradan herkesi Bandirmaspor’a sahip çikmaya çagiriyorum" dedi.



Göçmez: "Bizim isimiz delilik"

Bandirma Belediye Baskani Tolga Tosun’un ardindan kürsüye gelen Bandirmaspor Baskani Onur Göçmez ise, destekleyen herkese tesekkür ederek basladigi konusmasinda, "Birlik ve beraberlik içinde kirginliklari bir kenara birakarak davranmak zorundayiz. Bu yil ligde çok zorlu takimlarla mücadele edecegiz. Bizim isimiz delilik gerçekten. Yaptigimiz isin mantigi yok. Biz Bandirmaspor ile nefes alan insanlariz. Zaman zaman mesajlar verdik attigimiz twitlerle fakat mesajlarimizin yerine gittiginden pek emin degilim. Pandemide Türkiye’de en çok söz edilen kulüplerden biri olduk. Ben buradan yönetim kurulu üyesi arkadaslarima tesekkür ediyorum. Onlarin destek ve katkilari ile basari geldi. Birakmayi düsündüm. Çok yiprandik. Gelin kent olarak beraber yipranalim. Mali bir disiplinle, kit olanaklarla hareket edip bir takim kuracagiz. Maddi destek almamiz sart. Tolga Tosun ve Mehmet Kilkisli Baskanlar ile toplantilar yaptik. Tolga Tosun Baskanimla gelir olusturma konularinda görüstük. Mesela su anda A Takimimizin kullandigi otobüsümüzü U-19 takimimiza verecegiz. Çok basarili sonuçlar aldilar bu sene. Kendi çocuklarimizi yetistirmek zorundayiz. Tüm islerimizi Tolga Baskanimiz saglayacak. Tüm tesislerimizin 55 dönümlük vakif arazimize tasiyacagiz. Balikesir Büyüksehir Belediyesi bir süre önce idman sahamizin yapimini gerçeklestirdi. Ikinci idman sahamizi da yapacaklarina inaniyorum" diye konustu.

Konusmalarin ardindan genel kurulda oylamaya geçildi. Yapilan oylama sonucunda göreve gelen yönetim su isimlerden olustu : Adem Yilmaz, Gürel Soylu, Özgür Kizillar, Soner Koçoglu, Mehmet Özbay, Mustafa Der, Özel Aydin, Onur Çon, Cihan Yilmaz, Ismail Aydin, Serdar Kuter, Cumhur Geçici, Tümay Özbeyli, Hasan Ustaoglu, Emre Bahadir, Oguz Kir, Bilgen Süngü ve Erol Rüzgar

Kaynak: İHA