Bakan Kasapoglu, Sampiyon Kastamonu Belediyespor'u Kutladi

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Türkiye Kadinlar Hentbol Süper Ligi ile Türkiye Kupasi sampiyonu olan Kastamonu Belediyespor’u tebrik ederek basarilar diledi.

9 Haziran Inebolu’nun Kurtulusu, Seref ve Kahramanlik Günü kutlamalari ile Atatürk ve Istiklal Yolu Yürüyüsü için Kastamonu’nun Inebolu ilçesine gelen Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, buradaki programin ardindan Abana, Bozkurt ve Devrekani ilçelerini ziyaret etti. Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç, Abana Belediye Baskani Yunus Akgül ve Bozkurt Belediye Baskani Muammer Yanik ile görüsen Bakan Kasapoglu, bu ilçelerde yürütülen çalismalar hakkinda Belediye Baskanlarindan bilgi alarak Kastamonu’ya geldi.

Kastamonu Belediyespor Gençlik ve Spor Kulübünü ziyaret eden Bakan Kasapoglu, Türkiye Kadin Hentbol Süper Ligi’nde sampiyon olan ve Türkiye Kupasini da müzesine götüren takimi tebrik ederek, basarilarin devamini diledi.

Uzun zamandir atil vaziyette olan, son olarak Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan Olimpiyat Hazirlik Merkezi haline getirilecek olan Mahalli Idareler Egitim Merkezi (MIEM) insaat alanini da ziyaret eden Bakan Kasapoglu, burada görevlilerden yürütülen çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Ziyaretinin sonunda Bakan Kasapoglu’na, Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, AK Parti Kastamonu Il Baskani Dogan Ünlü ve Kastamonu Belediyespor Gençlik ve Spor Kulübü Baskani Bülent Biyikli tarafindan ismi yazili forma ve plaket hediye edildi. Bakan Kasapoglu, ardindan Ankara’ya gitmek üzere sehirden ayrildi.

Kaynak: İHA