Antalyaspor'da Iç Transferde 3 Imza

FT Antalyaspor, Veysel Sari, Eren Albayrak ve Hakan Özmert’in sözlesmelerini uzatti.

FT Antalyaspor, iç transferde Veysel Sari, Eren Albayrak ve Hakan Özmert’le sözlesme yeniledi. Dösemealti Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde imza töreninde konusan Antalyaspor Kulübü Baskani Aziz Çetin, yeni dönemde transfer sezonunu teknik direktör Ersun Yanal’in takimda kalmasini istedigi 3 futbolcuyla açtiklarini belirtti.

Hakan Özmert’le 1, Eren Albayrak ile 2+1, Veysel Sari’yla da 3 yillik sözlesme imzaladiklarini söyleyen Aziz Çetin, “Hocamiz ile istirak halinde transfer çalismalarimizi sürdürüyoruz. Mali durumumuz elverdigi sürece herkesin hayali olan takimi kurmak için çalisiyoruz" diye konustu.

Çetin, iç ve dis transferde görüsmelerin devam ettigini belirterek, Kudriashov’la görüsme halinde olduklarini, kendisinin önemli bir sakatliginin bulunmadigini bildirdi.

Özmert: "Futbolu Antalyaspor’da birakacagim"

Tecrübeli futbolcu Hakan Özmert ise Antalyaspor’u yuvasi gibi gördügünü belirterek, “Kirmizi-beyazli formayi giymekten çok mutluyum. Geçen yil yarim kalan Avrupa hayalini tamamlamak için mücadele edecegiz. Iyi ki Antalyasporluyum. Sartlar devam ettigi sürece futbol oynamaya devam edecegim ve futbolu Antalyaspor’da birakmak istiyorum" dedi.



Albayrak: "Kupa kazanmak istiyoruz"

Eren Albayrak da takimda aile ortami oldugunu ve elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edecegini dile getirerek, “Iki senedir buradayim. Geldigimden bu yana elimden gelenin en iyisini vermeye çalisiyorum. Iki senedir güzel seyler yaptigimizi düsünüyorum. Insallah Avrupa kapilarinda gidecegiz. Birde kupa kazanmak istiyorum. Geçen sene yari, bu yil final oynadik. Insallah kupa kaldiririz ve Avrupa’ya gideriz. Iyi ki Antalyaspor’dayim” ifadelerini kullandi.

Sari: "Hedeflere hep birlikte variriz"

Veysel Sari, sözlesmenin iki taraf için de hayirli olmasini dileyerek basladigi sözlerine su sekilde devam etti:

“1.5 yildir buradayim. Geldigimizden beri iyi isler yaptigimizi düsünüyorum. Geçen sene istedigimiz hedefleri gerçeklestiremedik. Bu sene yeni kurulacak takimla birlik ve beraberlik içinde istedigimiz yerlere hep birlikte variriz.”

Konusmalarin ardindan resmi sözlesmelere imzalar atildi.

Kaynak: İHA