Antalyaspor'da Iç Transferde 3 Futbolcuyla Sözlesme Imzalandi

Kirmizibeyazli kulüp; Hakan Özmert, Eren Albayrak ve Veysel Sari ile sözlesme yeniledi Kulüp baskani Aziz Çetin:'Ersun Yanal ile istirak halinde transfer çalismalarimizi sürdürüyoruz. Herkesin hayali olan takimi kurmak için çalisiyoruz'

Fraport TAV Antalyaspor, iç transfer çalismalari kapsaminda Hakan Özmert, Eren Albayrak ve Veysel Sari ile sözlesme yeniledi.

Kulüp baskani Aziz Çetin, kulübün Dösemealti ilçesindeki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, transfer sezonunu teknik direktör Ersun Yanal'in takimda kalmasini özellikle istedigi 3 futbolcuyla açtiklarini söyledi.

Futbolculardan Eren Albayrak'la 2+1, Veysel Sari'yla 3, Hakan Özmert'le de 1 yillik sözlesme imzaladiklarina deginen Çetin, "Ersun Yanal ile istirak halinde transfer çalismalarimizi sürdürüyoruz. Herkesin hayali olan takimi kurmak için çalisiyoruz." diye konustu.

Deneyimli futbolcu Hakan Özmert, Antalyaspor'u yuvasi gibi gördügünü belirtti.

Kirmizi-beyazli formayi giymekten dolayi çok mutlu oldugunu dile getiren 36 yasindaki oyuncu, "Geçen yil yarim kalan Avrupa hayalini tamamlamak için mücadele edecegiz. Iyi ki Antalyasporluyum." ifadelerini kullandi.

Savunma oyuncusu Eren Albayrak ise takimda aile ortami oldugunu, elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edecegini kaydetti.

Bir diger savunma oyuncusu Veysel Sari da sözlesmenin iki taraf için de hayirli olmasini diledi.

Kaynak: AA