Ampute Ligi'nde Sahinbey Rüzgari

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi, 2020-2021 sezonunun üçüncü karsilasmasinda Esengücü Engelliler Spor Kulübü’nü 8-0 maglup ederek üçüncü galibiyetini aldi.

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takimi, Ankara’da düzenlenen ve tek devreli lig usulüne göre yapilan maçlarda Esengücü Engelliler Spor Kulübü ile karsi karsiya geldi. Rakibini 8-0 gibi net bir skorla maglup eden mavi beyazlilar, üçüncü maçinda üçüncü galibiyetini aldi. Sahinbey Ampute’nin gollerini 2 ve 20. dakikalarda Mendez, 12 ve 24. dakikalarda Mubarek, 5, 7 ve 23 dakikalarda Rahmi ve 10’uncu dakikada Richart kaydetti.



“Takimimiza güveniyorum”

Sahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Baskani Cuma Güzel, alinan galibiyetlerden dolayi mutluluk duydugunu belirterek, “Tek devreli lig usulüne göre yapilan maçlarin üçüncüsünden de galibiyetle ayrildik. Takimimiz büyük bir cosku ve özveri ile mücadele ediyor. Üst üste alinan galibiyetlerle ne kadar dogru transferler ve takimin yapilanmasinda dogru adimlar attigimizi bir kez daha görme imkanimiz oldu. Alinan galibiyetlerden dolayi takimimi ve teknik ekibi tebrike derim” diye konustu.

Kaynak: İHA