Aliagaspor FK, Moral Yemeginde Bir Araya Geldi

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) sampiyon olarak profesyonel lig hasretine bu yil son vermeyi hedefleyen Aliagaspor FK, 9 Haziran 2021 Çarsamba günü oynayacagi Izmirspor karsilasmasi öncesi moral yemeginde bir araya geldi.

BAL 2.Bölge 2.Grupta Izmirspor ve Çigli Belediyespor ile birincilik mücadelesi verecek olan Aliagaspor FK, zorlu maçlar öncesinde moral yemeginde bir araya geldi. Güzelhisar Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen moral yemegine Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, Aliagaspor FK Yönetim Kurulu Baskani Kamil Önal, Teknik Sorumlu Hakan Sapçi, teknik ekip, futbolcular ve taraftarlar katildi.

Sohbet havasinda geçen moral yemeginde futbolcular, sampiyonluga inandiklarini ve bu yil Aliaga’yi profesyonel lige çikartacaklarini söylediler.

Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar: “100 bin kisinin dualari sizlerle olacak”

Aliagaspor FK’nin çok iyi bir takim oldugunu belirten Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, “Maç öncesi ben de sizin kadar heyecanliyim. Aliagaspor’un artik profesyonel liglerde olmasini arzu ediyorum. Tribünde 15 kisiye müsaade etseler de emin olun ki 100 bin kisinin dualari sizlerle olacak. Aliagalilarin dualarini hissederek sahada terinizi dökün. Takim olma ruhunu sahada gösterirseniz 7 maç sonra hep birlikte sampiyonluk kutlamasi yapacagiz. Hepinize basarilar diliyorum” dedi.



Baskan Kamil Önal: “3. Lig’e çikmaktan baska düsüncemiz yok”

Tamamen basariya odakli bir takim olduklarini ifade eden Aliagaspor FK Baskani Kamil Önal, bu yil 3.Lige çikmaktan baska düsünceleri olmadigini söyledi.

Aliagaspor FK Sportif Direktörü Burak Akyildiz, hedefe odaklandiklari takdirde yillardir özlemi duyulan profesyonel liglere bu sene ulasilacagini belirtti.



Teknik Sorumlu Hakan Sapçi: “Bu sene hedeflerimize ulasacagiz”

Takima güvendigini vurgulayan Aliagaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Sapçi, “Sahaya çikip en iyi sekilde mücadele etmenin zamani geldi. Allah nasip ederse bu sene hedeflerimize ulasacagiz” diye konustu.



Kaptan Ersin Aslantog: “7 maçin ardindan kupayi alacagimiza söz veriyoruz”

Tüm takim oyuncularinin çok iyi karaktere sahip oldugunun altini çizen Aliagaspor FK Takim kaptani Ersin Aslantog, “Yetenek maç kazandirir, karakter sampiyonluk getirir. 7 maçin ardindan kupayi alacagimiza söz veriyoruz” ifadelerini kullandi.

Aliagaspor FK, sezonun ilk maçinda grubun iddiali ekiplerinden Izmirspor ile 9 Haziran 2021 Çarsamba günü saat 17.00’de Yesilyurt Stadyumunda karsilasacak. Sari siyahlilar ikinci haftayi bay geçtikten sonra üçüncü hafta Aliaga Atatürk Stadyumunda Çigli Belediyespor’u konuk edecek.

Kaynak: İHA