AK Parti Istanbul Il Baskani Kabaktepe, Ünlü Isimlerin De Katildigi Dostluk Maçinda Sahaya Çikti

Kabaktepe: 'Hep rekabetler sahada kalsin, beraber kucaklastigimiz, tüm farkliliklari takimlarinizin rengi olarak sahada birakabildigimiz, toplumun her alaninda birlikte yasayabildigimiz bir hayat temenni ediyorum'.

AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, medya, siyaset, spor ve kültür-sanat camiasinin önde gelen isimleriyle dostluk maçinda sahaya çikti.

Kovid-19 tedbirleri kapsaminda kademeli normallesmeye geçilmesiyle hali sahalar yeniden açilirken, sosyal medya üzerinden yapilan müsabaka teklifini kabul eden Kabaktepe ve tanidik birçok isim Istanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi futbol sahasinda bir araya geldi.

Eski FIFA kokartli hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar'in düdük çaldigi maçta Kabaktepe'ye, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Sahin, RTÜK Baskani Ebubekir Sahin, Istanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut, aralarinda Ersin Çelik, Ismail Kiliçarslan, Adem Metan, Kenan Kiran, Serdar Tuncer'in de bulundugu medya mensuplari eslik etti.

Kabaktepe'nin forma giydigi "Ünsüz Mamüller" isimli takim, gazetecilerin agirlikta oldugu "Ünlü Mamüller" adli takimi maglup etti.

Yedek kulübesinde gazetecilerin sorularini yanitlayan Kabaktepe, maçin, salgin yasaklarinin kalktigi bir dönemde normal hayata dönüsün bir simgesi oldugunu söyledi.

Bundan sonra geriye degil, ileriye dogru normallesmenin olmasini temenni eden Kabaktepe, su degerlendirmede bulundu:

"Teknik direktörümüz kondisyonumuzu tam hazirlayamadigi için ilk yari 10 dakika oyunda kalabildik. Takimimiza faydali olmaya çalistik ama takimimiza mi rakibe mi daha faydali olduk bilemiyorum. Hem birlestirici ve gelistirici etkileri noktasinda pozisyonuna da vurgu yapmak istedik. Özellikle Adem Metan kardesimizin hem bu futbol maçi vesilesiyle farkindaliga, birlik ve beraberlige katkisindan dolayi da tüm katilan gazeteci arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Hep rekabetler sahada kalsin, beraber kucaklastigimiz, tüm farkliliklari takimlarinizin rengi olarak sahada birakabildigimiz, toplumun her alaninda birlikte yasayabildigimiz bir hayat temenni ediyorum."

AK Parti Istanbul Gençlik Kollari üyelerinin de tribünden izledigi maç sonunda oyunculara ve izleyenlere yiyecek ve içecek ikram edildi.

Kaynak: AA