Yunusemreli Seyda Nur Judoda Türkiye Sampiyonu Oldu

Yunusemre Belediyespor Takimi Sporcusu Seyda Nur Çiçek, Ankara’daki katildigi Gençler Türkiye Sampiyonasi’nda sampiyon olarak milli takima gitmeye hak kazandi.

Ankara’da devam eden Türkiye Judo Milli Takim seçmelerinde kürsünün ilk sirasini geçen yil oldugu gibi, bu yil da kimseye kaptirmayan Yunusemre Belediyespor Judo Sporcusu Seyda Nur Çiçek, gençler kategorisindeki sampiyon olarak milli takima gitmeye Hak Kazandi. Sampiyonada +100 kg’da yarisan takim sporcusu Halil Öger de 5’incilik elde etti. Galibiyet sevincini antrenörleri ile paylasan Seyda Nur Çiçek duygularini, "Hedefim olimpiyatlara katilip dünya birincisi olarak, bayragimizi dalgalandirmak. Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Yunusemre Belediye Baskanimiz Dr. Mehmet Çerçi, Kulüp Baskanimiz Arif Alkan’a ve hocalarima çok tesekkür ediyorum" sözleriyle anlatti.

Yunusemre Belediyespor Kulübü Baskani Arif Alkan da basarili sporcuyu kutlayarak sunlari söyledi: “Judo bransinda kulübümüz sporcularinin elde ettigi sampiyonluklar bizleri gururlandiriyor. Imkanlarimiz ölçüsünde sporcularimizi desteklemeye devam edecegiz. Seyda Nur’un bundan sonraki uluslararasi turnuva ve sampiyonalarda ülkemizi ve kulübümüzü basari ile temsil edecegine inancim tam. Sporcumuzu, ailesini ve sporcumuzda emegi geçen antrenörlerimizi tebrik ediyorum."

Kaynak: İHA