Yildiz Erkek Ve Kadin Boks Milli Takimlari, Kastamonu'daki Kampi Tamamladi

Yildiz erkek ve kadin boks milli takimlari, Avrupa Sampiyonasi hazirliklari kapsaminda Kastamonu'da girdikleri kampi tamamladi.

Kastamonu Valisi Avni Çakir, Gürcistan'in baskenti Tiflis'te yarin baslayacak sampiyonanin hazirliklarini Türkiye Boks Federasyonunun Kadidagi Kamp Merkezi'nde tamamlayan milli takimlari ziyaret etti.

Vali Çakir, AA muhabirine yaptigi açiklamada, yildiz boks milli takimlarinin gece saatlerinde Gürcistan'a hareket edecegini belirterek, "Kendileriyle gurur duyuyoruz. Gelecegin en güçlü sporculari su an aramizda bulunuyor. Boks milli takimi gelecekte insallah emin ellerde. Bu turnuvada da güzel madalyalar bekliyoruz. Çocuklarimizdan umutluyuz. Onlari burada agirlamaktan Kastamonu halki ve Kastamonu Valiligi olarak mutluyuz. Hepsine yürekten basarilar diliyorum." diye konustu.

Yildiz Erkek Boks Milli Takimi Basantrenörü Turgut Dereköylü ise ziyaretinden dolayi Vali Çakir'a tesekkür etti.

Kamp merkezinde 17 gün süresince sampiyonaya hazirlandiklarini aktaran Dereköylü, "Federasyon baskanimiz tüm imkanlari zorlayarak kadin ve erkek takimini maça yolluyor. Kendisine çok tesekkür ediyorum." ifadelerini kullandi.

Yildiz Kadin Boks Milli Takimi Basantrenörü Ahmet Çinar da "Olimpiyatlara gitmeyi garantileyen Esra Yildiz, Busenaz Sürmeneli, Buse Naz Çakiroglu kizlarimiz gibi Avrupa, dünya sampiyonu sporcular oldu. Bir nevi bu firindan geçtiler. Allah onlara olimpiyatlarda oynamayi nasip etti. Kizlarimiza da bu anlamda güveniyoruz." seklinde konustu.

Kaynak: AA