Sevilla Ve Sochaux, Ndao'nun Pesinde

Karagümrük’ün Senegalli yildizi Alassane Ndao için Avrupa kulüpleri teklifte bulunmaya basladi. Ispanya’nin önde gelen ekiplerinden Sevilla’nin bu futbolcuya ilgisi oldugu ögrenilirken, Fransa ekibi Sochaux da resmi teklifte bulunacak.

Karagümrük’ün Senegalli yildizi Alassane Ndao, Avrupa ekiplerinin hedefinde. Geçtigimiz sezon Süper Lig’de 38 maçta forma giyen ve 11 gol atip 9 asist yaparak 20 gole direkt etki eden 24 yasindaki oyuncu, gösterdigi performans sonrasinda birçok Avrupa ekibinin transfer listesine girdi. Ispanya ekiplerinden Sevilla ve Fransa Ligue 2’de bu sezon sampiyonluga oynayacak bir kadro kurmak isteyen Sochaux’nun transfer listesinde yer alan Ndao için, basta Belçika ekipleri olmak üzere birçok Avrupa kulübünün de talebi bulunuyor. Karagümrük’e bu futbolcuyla görüsmek için talepte bulunan takimlar, Türkiye’de yetkilendirdigi menajerler üzerinden kulüple pazarliga oturmak için bekliyor.

Kirmizi-siyahlilarla 1 yil daha sözlesmesi bulunan Ndao için gelecek olan teklifleri degerlendirmek isteyen Karagümrük, bu futbolcudan elde edecegi bonservis bedeliyle kadroya takviye yapmayi planliyor.

Kaynak: İHA