Sampiyon Kick Bokscular Sirnak Yolcusu

Pamukkale Belediyspor’lu kick boksta sampiyon sporcular Sirnak’ta yapilacak olan Türkiye Ferdi Kick Boks Sampiyonasi’nda boy gösterecek.

Pamukkale Belediyesporlu Kick Bokscular, geçtigimiz haftalarda elde ettikleri basarilara yenilerini eklemeye hazir. Nisan ayinda Antalya’da yapilan 6. Uluslararasi Türkiye Açik Kick Boks Avrupa Kupasi’nda Ahmet Burak Canbeldek Avrupa Kupasi sampiyonlugunu elde ederken, Emre Özeren ve Nazife Güçlü de kategorilerinde üçüncülügü kazanmislardi. Pamukkale Belediyesporlu kick bokscular bu kez de 1-7 Temmuz 2021 tarihleri arasinda Sirnak’ta yapilacak olan Türkiye Ferdi Kick Boks Sampiyonasi’nda boy gösterecek. Mavi-beyazli kulübün sporcularindan Ahmet Burak Canbeldek Gençler Kick Light 79 kilogramda mücadele ederken, burada dereceye girmesi halinde bu yilin Kasim ayinda Karadag’da yapilacak Avrupa Kick Boks Sampiyonasi’na katilma hakkini elde edecek. Low Kick 67 kilogramda yarisacak Emre Özeren’de dereceye girmek için mücadele edecek. Çalismalarini antrenör Zekai Doruk gözetiminde yapan sporcular, Denizli’ye mutlu haberlerle dönmek istiyor.

Sporcularin yogun tempoda çalistiklarini ifade eden Pamukkale Belediyespor Kick Boks Antrenörü Zekai Doruk, “Sirnak’taki mücadeleler bizim için önemli. Hem Ahmet Burak Canbeldek hem de Emre Özeren dereceye girmek için mücadele edecek. Buradan alinacak olan dereceler sporcularimizi daha da ileriye tasiyacak. Ben sporcularimiza güveniyorum” dedi.



“Sporcularimiza güveniyorum”

Pamukkale Belediyespor Onursal Baskani ve Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki ise Pamukkale’nin adinin sporla da anilmaya baslamasindan memnuniyet duydugunu ifade ederek, “Tekerlekli sandalye basketbol takimimiz 2. Lig’e yükseldi. Tekwando, masa tenisi ve halter branslarindan da güzel haberler aliyoruz. Kick Boks bransinda da sporcularimiz geçtigimiz aylarda Bursa’dan derecelerle dönmüslerdi. Yine sampiyon 2 sporcumuz Sirnak’ta basarili olmak için çalisacaklar. Ben kendilerine güveniyorum. Yine hem Pamukkale’mizin hem de Denizli’mizin adini basariyla duyuracaklardir. Kendilerine basarilar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA